Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A co to PK 13-14? Je to v případě hnojení BLOOMem nutné? Mám pocit že jsem četl, že obsahují téměř to samé. Jinak - na listech jsou miniaturní bílé tečky. Svitlušky? Je to cca na 1/5 listů a v poměrně malé hustotě, ale i tak se mi to nelíbí. Kytky jsou od konce července ve květu, takže co s tím? O.o
Lístky se obsypávají a každý den je vidět změna. Jen se hrozím počasí. Neustále, prakticky ob den prší.. Mám je zastřešit? Nebo existuje jiná prevence proti plísni v pokročilejší fázi květu?
jedu plagron a s vysledkama spokojenost. cenove se to da ustat taky.
bio bizz?? urcite neni spatna volba myslim ze z kvalitou sou obe znacky stejne . peace
Tak kytky dostaly dávku proti plísni přípravkem Polyversum, sluníčko konečně svítí, tak by se měly začít zlepšovat Taky je krmím Biobizz Bloom-em, topy jsou krásně pocukrované. Jen mám problém - natáhl jsem kytku jiným směrem a tak nyní nesměřují palice nahoru, nýbrž šikmo do strany. Není to nevýhoda? Měl jsem zkušenost, že se vrchy automaticky točí za sluncem. Teď, po dvou dnech, je kytka stále nakloněna. Co myslíte? Výhoda (že to opaluje palice zespod), nebo nevýhoda? Spraví se?
Snad to tu někdo sleduje a nepíšu jen tak do větru. Palice jsou stále nakloněny na jednu stranu, takže z jedné strany jsou obsypanější.. Každopádně furt si nejsem jist, kolik týdnů ještě mají před sebou. Já bych řekl, že maximálně dva, ale nerad bych to uspěchal. Lupu bohužel nemám. Co myslíte? Ptám se hlavně kvůli hnojení
Ještě by mě zajímalo, jestli existuje způsob jak kytky z hlíny dostat před sklizní i s kořeny do tmy tak, aby učinily tíženého efektu a znásobilo se množství pryskyřice,,? Napadlo mě umístit je i s kořeny, na ten jeden - dva dny, do vody. To by vydržet mohly ne? Nehrozí např. ovadnutí? Díky moc .)
Tak na kytkách se začala objevovat plíseň, ty větve na kterých byla, nebo byly už zdánlivě dost dozrálé, jsem už sekl, plesnivé části vystříhal a teď se to vše suší v krabici do které tlačí vzduch větrák. Z jedné palice mi po rychlém sušení vypadlo semínko :O Takže doufám, že po uschnutí nebudu překvapen kolik jich bude.. Btw. co s tou plísní - na kytkách i na té co se suší? ..
Brčko už je ve sklenicích, usušené a dnes jsem zkosil poslední kytku. Bohužel - plísně až až a taky asi svitlušky(?) (malí hnědí a žlutí broučci) znehodnotili svojí přítomností vše - resp. jsou všude. Co dělat, když už mám sklizeno? O.o