Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
prej cekat na dest posledni dva dny leje skoro po cely republice ale to je jedno kup si to RO tot pro tebe dobra vec ale destovka furt levnejsi tak sem to navrhl jako to nejlevnejsi reseni co mne napadlo jinak vyhazovat prach za bal. vodu je nesmysl.... to bych si radsi objednal cisternu jako na bazen a vyjde to mnohem levneji (na litr) ale i to RO te vijde levneji kdyz si to spocitas. (pokud teda nespotrebujes min nez cca 200L na pest coz zpotrebuje asi kazdej, ale i kdyby tak se to vrati v dalsich kolech!
trošku nechápu reakci? já jsem se ale ptal jestli mohu dělat proplach s vysokým EC 1.3 a né jake řešení mě tady nabíziš abych měl kvalitnější vodu to jsem už rozebíral v jiném téma !
no to znamena ze klidne muzes kdyz chces, ale lepsi budes mit kdyz to proplachnes nicim z toho co ti tu radime, pac proplach vodou s EC 1,3 vlastne neni proplach. Ted uz to chapes?