Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Moc krasny ,to budou super dobroty az sklidiš ! hnojiš to nečim ? vršky rostlin se zdaji byt uz trošku svetlejši tak bych to nečim přikrmil jinak super kytky at se dari a at do roste !
Čau, díky, no doufám, že stihnou dozrát, s Norten Light zkušenost nemám, zato Critical už sem jednou jel, s tim by snad neměl bejt problém
Hnojim decentně, jednou tejdně Fish mixem + postřik, asi to teda nebude úplně jako třeba Plagron, ale zase je to převážně ve vitahumu, takže si myslim, že na růst to má živin až až
Za pár dní sem hodim nějaký foto, teď přes ty bouřky mám kytky vyvázaný, je to ale nevzhledný, tak až to zase sundám, tak nafotim, zatim zdar
máš to pěkně udělané žádná lajdarna.pak hod foto toho disla ja jsem ho měl pod lampou a hrůza a bavilo se to do fialova.pokusím se hodit foto rizku co jsem z toho udělal na ven