Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původně jsem měl 3 semena, jednu rostlinku ukousnul asi slimák, když byla ještě malikná. Na další se vyřádily kočky, takže je z ní takovej chcípák a tahle jediná na fotkách se povedla.
Foto sušiny Critical+ 2.0 Auto. Ze 2 semen vyrostly takřka totožné rostliny. Čekal jsem velký výnos. V katalogu je označená jako jejich nejvýnosnější odrůda, ale oproti Haze 2.0 Auto jsou to chudáčci... Z každé kytky C+2.0 bylo 25g
Měl jsem stěstí a mám dva různé fenotypy Early Pearl. 5 kytek je stejných a poslední šestá se od ostatních dost liší. Na 1. fotce je úplně vlevo, není to moc vidět, ale začala kvést o 14 dní dříve, než ostatní a i stavbou a listy je rozdílná.