Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Zážitky po Ganjovici
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
sancha
Stálý Člen

Karma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

citace:
Původní příspěvek od Bandita
omg bud pijem alebo hulim,nevazite si ani jedno ani druhe..
lol

proč? to je nějaký úzus, pravidlo, nebo co?
osobně si vážim obojího, a klidně to smícham. jestli ty to nedáváš, neznamená, že ostatní jsou barbaři.

mam doma od strýce nějakou trávovici, zatim jsem to nenačala, nebyla vhodná příležitost

eat meat, do drugs

aktuálně: "out" 2007 *** sklizeno zhuleno: 1st in

http://www.youtube.com/watch?v=p​Sm7BcQHWXk
http://www.youtube.com/watch?v=A​xur5W83znw
to jsou moji lidé

Old Post 31-05-2009 v 02:44 AM
sancha je offline   Profil uživatele sancha   Find more posts by sancha   Foto galerie člena sancha   Click here to Send sancha a Private Message   Add sancha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hyde
Stálý Člen

Karma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Bandito ty si bandita! Tady přece nejde o úctu k životním aditivům, jde o vošing ber kde ber. Chci říct, že zapíjet fridex brzdovou kapalinou se může jevit jako pošetilost pouze tomu kdo "nouzi" nezná of face
Každopádně borcům co do pelyňku (Absinthu) střihnou majku, přeju dlouhý a ničím nerušený odpočinek. Ne aby jste se pokoušeli vyměnit žárovku, když vám na konci tunelu zhasne světlo... teroristi!

edit: ganja v chlastu stojí skutečně za prd. Naložená i v kombinaci.

HydePark - White Phoenix
"Jo kámo, kdybych věděl co myslíš tim horizontálně nebo vertikálně. Každopádně porostou kolmo k zemi!"

Murphyho zákony nemusel vymyslet Murphy, nýbrž někdo, kdo se jmenoval stejně.

Old Post 31-05-2009 v 04:08 AM
Hyde je offline   Profil uživatele Hyde   Find more posts by Hyde   Foto galerie člena Hyde   Click here to Send Hyde a Private Message   Add Hyde to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sancha
Stálý Člen

Karma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

citace:
Původní příspěvek od Hyde

edit: ganja v chlastu stojí skutečně za prd. Naložená i v kombinaci.

to nesouhlasim. když máš mozek a nesestřelíš se jednim nebo druhym, tak je to imho vpořádku.

osobně když napřed dost piju, tak si pak dát brko je sebevražda, rozumně zkloubený se to ale příjemně doplňuje

eat meat, do drugs

to jsou moji lidé

Old Post 31-05-2009 v 07:57 AM
sancha je offline   Profil uživatele sancha   Find more posts by sancha   Foto galerie člena sancha   Click here to Send sancha a Private Message   Add sancha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 20

mel jsem dobrou mařenu dal jsem do čepovane vodky 40%,0,5l přibližně 30g palek a listi par seminek po pul roce jsem to vypyl sam a nic byla to pěkně hnusna chut brrr,stav zaden.Měl jsem i original canabis vodku za 350kc takova ta delsi lahev a to bylo aspon chutove lepsi

Old Post 31-05-2009 v 09:26 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BUrtFUk
Stálý Člen

Karma uživatele BUrtFUk - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

citace:
Původní příspěvek od vycuranek
mel jsem dobrou mařenu dal jsem do čepovane vodky 40%,0,5l přibližně 30g palek a listi par seminek po pul roce jsem to vypyl sam a nic byla to pěkně hnusna chut brrr,stav zaden.Měl jsem i original canabis vodku za 350kc takova ta delsi lahev a to bylo aspon chutove lepsi

Se nediv, když to nakládáš jen do 40%

NABI TO !!!

Old Post 31-05-2009 v 10:31 AM
BUrtFUk je offline   Profil uživatele BUrtFUk   Find more posts by BUrtFUk   Foto galerie člena BUrtFUk   Click here to Send BUrtFUk a Private Message   Add BUrtFUk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kocour
Stálý Člen

Karma uživatele Kocour - 73% PěstitelskáKarma uživatele Kocour - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

citace:
Původní příspěvek od sancha

proč? to je nějaký úzus, pravidlo, nebo co?
osobně si vážim obojího, a klidně to smícham. jestli ty to nedáváš, neznamená, že ostatní jsou barbaři.

mam doma od strýce nějakou trávovici, zatim jsem to nenačala, nebyla vhodná příležitost

Presne tak,
spis si myslim, ze to spoustu lidi neumi nakladat.
Nalozit listi do vodky, nebo cehokoliv co ma jen 40 % je proste blbost a
nema cenu pak brecet nad vysledkem, kdyz o tom nic nevi.

Sakra lidi, uz jsem to tu psal:
nalozte PALICE do alkoholu co ma aspon 65 % a VIC !!!
Nepijte to driv,
nez se nalev zbarvi do temne zelena az cerna.
Doporucuji vyluhovat aspon na 2-3 mesice.

<<<POZOR>>> Pokud nechcete mit infarkt, tak nepit vic nez 2 panaky.

1. Slivovice 65%

2. Absinth 70%

3. Alpsky rum 80%

Enjoy

"Všechny vlády sveta jsou voleny lidmi a jejich moc musí být rízená temi, kterí je zvolili. Dojde-li k tomu, že se nekterá vláda stane destruktivní, mají lidé svrchované právo ji zmenit, nebo prímo zrušit..." Thomas Jefferson

Naposledy upravil Kocour 02-06-2009 v 12:44 PM

Old Post 31-05-2009 v 12:37 PM
Kocour je offline   Profil uživatele Kocour   Find more posts by Kocour   Foto galerie člena Kocour   Click here to Send Kocour a Private Message   Add Kocour to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Kocour! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hyde
Stálý Člen

Karma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% PěstitelskáKarma uživatele Hyde - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

citace:
Původní příspěvek od sancha
to nesouhlasim. když máš mozek a nesestřelíš se jednim nebo druhym, tak je to imho vpořádku.

a já se sebou taky nesouhlasím. Stejně jako každou sobotu/neděli ve štyry ráno, kdy vím že hned jak se proberu z kocky budu muset vysvětlovat své noční zločiny na Grouwru...
A to bylo jen pívo.
Sancho, ber to s rezervou... sám mám naloženou (znáš ty ostré konické láhve od Absinthu?), na etiketě jsem tehdá zavoskoval nápis 2003..v pravé valaské, domácí třiašedesátce..za dvacet let to bude moje rána z milosti...
"za prd" bylo myšleno to, že i když jsem ve svých letech schopen si vychutnat a ukočírovat už zřejmě kde co, občas prostě zapomenu svoji jízdu přizpůsobit povaze a stavu vozovky. Myslím že moc lidí nenajdu, kdo by moh bez újmy na cti hodit šutrem.
No a pokud se to štrejchne právě různým vícebojem, bývají následky o to fatálnější..za prd.
A nebo ještě jinak - myslím, že každá lihovina, která padá v úvahu v souvislosti s výrobou ganjovice, je vyrobena pro právě svá specifika a je pouze z tohoto pohledu dobrá nebo špatná. Když dám ganju do dobré slivovice, mám dobrou ganjovici, budiž. Právě jsem ovšem přišel o dobrou slivovici, která mi beztak chutná mnohem víc. dtto Absinth, vodka,...
Pokud dám ganju do polskýho špiritusu, nebo hůř - do osmatřicítky jemné vodky, nemám kromě dvoudenní pracovní absenci ani prd.
A právě o tom to je.
H.

HydePark - White Phoenix
"Jo kámo, kdybych věděl co myslíš tim horizontálně nebo vertikálně. Každopádně porostou kolmo k zemi!"

Old Post 31-05-2009 v 15:54 PM
Hyde je offline   Profil uživatele Hyde   Find more posts by Hyde   Foto galerie člena Hyde   Click here to Send Hyde a Private Message   Add Hyde to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hyde
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

Napadá, mne že pro naplnění podstaty názvu ganjovice by měl být řešením lékárenský líh. Za ty peníze mám ovšem znovu flašku Absintu.

HydePark - White Phoenix

Old Post 31-05-2009 v 19:59 PM
Host
Host

Příspěvek č. 25

domácí slíva a pul roku vyluhovana ganja z outdoru co víc si přát
na zdraví :P

Old Post 31-05-2009 v 22:53 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Stoned_r41d3r
Utter rude infantile pillock

Karma uživatele Stoned_r41d3r - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

Prijde mi, ze konopi kazi chut alkoholu ve kterem bylo nalozeno.
Skoda dobryho chlastu, podle meho nazoru.
Kdysi davno jsem louhoval docela pekny palice ve vodce, dokonce jsem to i nejak zahrival v ramci lepsi extrakce...

A vysledkem bylo, ze to se mnou nechtel nikdo pit.
A ze by ucinky byly nejak nadzemsky, to ne. Proste chlast. Lehce kolorovanej do zelenozlata.
Stejne se do toho hulila brka.

Ostatne, i ja bych si dneska radsi dal dobryho panaka a dobry brko.

Klidne v tesne souslednosti, kdyz na to prijde svatecne rada.

A zadnej z typu tvrdeho alkoholu, ktere momentalne favorizuju bych nijak dal nebastardizoval.

Kompfasujete všichni co jste stáli za dveřmi vy mrdky.

Old Post 31-05-2009 v 23:10 PM
Stoned_r41d3r je offline   Profil uživatele Stoned_r41d3r   Find more posts by Stoned_r41d3r   Foto galerie člena Stoned_r41d3r   Click here to Send Stoned_r41d3r a Private Message   Add Stoned_r41d3r to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sancha
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

no ten absinth je trošku pekýlko, i když toho pelyňku bocotoje v sobě moc mít nebude, opice po něm je vždycky trochu jiná než třeba po havaně.

eat meat, do drugs

to jsou moji lidé

Old Post 01-06-2009 v 12:44 PM
montauk_monster
Stálý Člen

Karma uživatele montauk_monster - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

neni ta spatna chut zpusobena tim ze konopny material byl vlozen do alkoholu neprevareny? (zmizi chlorofyl a dalsi sracky a thc se ve vode nerozpousti...)

citace:
Původní příspěvek od Hyde
Každopádně borcům co do pelyňku (Absinthu) střihnou majku, přeju dlouhý a ničím nerušený odpočinek.]

preco?
za prve, pelynek nerovna se ty sragory co prodavaj pod nazvem absint, s pelynkem to nema nic spolecneho, jenom chut (je to diky extrakci pouze ve vode (aby to chutnalo tak jak ma, ale aby tam nebyl obavany thujon))
planuju si udelat takovej svuj likerek na bazi absinthu (thujon) + thc + par dalsich zajimavych rostlinek, tak by me zajimalo proc se ti ta kombinace nezda

Old Post 01-06-2009 v 16:11 PM
montauk_monster je offline   Profil uživatele montauk_monster   Find more posts by montauk_monster   Foto galerie člena montauk_monster   Click here to Send montauk_monster a Private Message   Add montauk_monster to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FatJoe
Stálý Člen

Karma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% PěstitelskáKarma uživatele FatJoe - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

Chlast a ganja je kombinacia, na ktoru som sa uz vyjebal. Ludia nie je prijemne zaspat v snehu z rozjebanou hlavou....

Old Post 02-06-2009 v 12:20 PM
FatJoe je offline   Profil uživatele FatJoe   Find more posts by FatJoe   Foto galerie člena FatJoe   Click here to Send FatJoe a Private Message   Add FatJoe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pflusik
Stálý Člen

Karma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

No moje zkušenost je taková, že když piju hafo tvrdýho a hulim do toho dopadnu blbě (proto už to taky nedělám) ale nadruhou stranu s tý gandžovice sem měl stav podobnější hulení, spíš jako po mlíku, takovej intenzivnější pojeb

Komár neni mucha pyčo

Old Post 02-06-2009 v 23:55 PM
Pflusik je offline   Profil uživatele Pflusik   Find more posts by Pflusik   Foto galerie člena Pflusik   Click here to Send Pflusik a Private Message   Add Pflusik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sancha
Stálý Člen

Příspěvek č. 31

citace:
Původní příspěvek od FatJoe
Chlast a ganja je kombinacia, na ktoru som sa uz vyjebal. Ludia nie je prijemne zaspat v snehu z rozjebanou hlavou....

tak pořádně vožrat se umíme všichni i bez trávy

eat meat, do drugs

to jsou moji lidé

Old Post 03-06-2009 v 12:46 PM
Slartibartfast
Stálý Člen

Karma uživatele Slartibartfast - 66% PěstitelskáKarma uživatele Slartibartfast - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

hodlně dobrý nechat naložený v slihovici. jinak misto ganjovice tomu říkáme zelenej drak.

Nejezte žlutý sníh
Fjordy

Old Post 06-06-2009 v 05:19 AM
Slartibartfast je offline   Profil uživatele Slartibartfast   Find more posts by Slartibartfast   Foto galerie člena Slartibartfast   Click here to Send Slartibartfast a Private Message   Add Slartibartfast to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:48 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás