Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dej tu folii prič.Zkus se podívat nějaky kytce na kořeny,ale mám pocit,že budou schnilí.Tady s tím bych už nic nedělal a rozjel to znova.Já vím že naděje umírá poslední,ale když se ti to povede rozdejchat tak z toho stejnak nic nebude.
Po 10.dni růstu je to fakt bída.Jede ti voda nonstop?A ty tam máš kroužek a z toho ti teče voda a nebo je tam tryyska nebo něco podobného a z toho to teče na ten hydroton?
Tak to je špatný.Ta voda musí jit jenom na ten hydroton. Máš to zřejmě ulitý.Nechej to trochu proschnout a uvidíš jestli se to zvetí.Vypni vodu vylej nádrž.Připrav si novej roztok z vyším pH a zítra jim to pust?ale ne na kostky,ale jenom na hydroton.on si to nasaje a ten RW taky.Nech to tak den bez vody.Míchni si tak 10litrů roztoku někde vedle a zkus jestli ti to bude padat to pH.Dej jm tak třetinovou koncentraci hnojiv.
No to jo to jsi udělal podle něj ,ale on to má jako drip.Taky tam píše že jim to pouští jednou denně,ale tenhle system se jede nonstop a voda jde na hydroton a ty klony se vůbec nemusí dávat do dalších kostek jestli jsi to takhle už nekoupil od matkaře.Je to tak proto,že tam dáš třeba 3 kytky do jednoho květináče necháš týden na růstu přepneš a jedeš SoG.
Tak jestli to chceš jako on tak tam dej hodiny na čerpadlo a jeď drip,ale až to bude prokořeněné tak nevim jestli ti to bude stačit to pouštět jenom občas.Tady to je stejné jako Waterfarm tzn voda nonstop a na hydroton.Ten hydroton jí moc nezadrží takže se ty kořeny pěkně jenom mezi tim hydrotonem omývají.a votom to je.
ja nevim tam jeste na jinym je napsany abych to mnel zaply porad??? a mam dat pryc tu folii ?? tady je foto ja uz fakt nevim jsem nasranej protoze todle je uz druhy kolo a predtim jsem jich 12 vyhodil a dohromady svitim uz 40 dni pod 600 tak mne to pekne sere
nejvetsi problem je ze nikoho nemam kdo jede hydro vsichni maj koko a do tedka fakt nebyl nikdo kdo by aspon poradil takze aspon zato ze todle funguje a ty mi poradis
Dej pryč tu folii.Jestli ti jdou takhle vyndat ven tak je zahrabhlouběji.Nech tu vodu jenom na ten hydroton.Zkus to a uvidíš.Jesli to vyřeší problém s vodou,ale nevim.A poprvé jsi měl taky potíže s vodou?