Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
sorry, ale nemůžu si pomoct
myslím že tak nějak nevíš, co vlastně děláš. 10 kytek na 0,6m2 je prostě sog a ty vedeš kytky směrem bush. s tím jak je máš narostlý by ten bush byl v pohodě, kdybys tak 5 nejmenších dal pryč a střihnul ty nejspodnější pidivětve. kdybys chtěl jet sog a nechat je všechny, taky ok, ale měl bys ostříhat spoustu spodních větví - min 3-4 nejspodnější z každé a týden na to další 3-4. máš pěkně tlusté stonky, kytky vypadají zdravě a vitálně, vpoho si s tím poradí a navíc, jak říká bárt, chvilku zastresnou, což je čas k dobru(pouhých 140cm výška boxu - ty jsi šílenec ). drcení krčků je ok, ale nepřežeň to. když to necháš jak to je, budeš mít jen přehuštěný prostor, ve kterém nic kvalitního nevyroste
ze nevim co poradne delam mas aji pravdu , nejak sem nepremyslel jaky system zvolit, vyhazovat urcite nic nechci takze zvolim druhou metodu a ocvakam ty vetve ( rizky by z nich sly udelat ne ? ) a budu se modlit at se vlezu
kazdopadne diky za pripominky, presne kvuli tohodle jsem zakladal vlakno, je to muj druhy pest pod velkou lampou takze jsem jeste bazant
takze vcera jsem to poradne prostrihal, celkem 30 vetvi slo pryc, jeste planuju nake listy ale nechtel jsem to najednou, kdyz tak na to mrknete jestli by to tak mohlo byt dik
tydeni report - vyska okolo 55cm, teplota na vrcholcich 30, dneska jsem jeste ustrihnul par vetvi ktere nedosahly na svetlo a takhle bych uz to nechal
zacatkem tydne se objevily prvni kvety a hned to vypada lip
na par listech se objevily fleky a jsou jakoby vypoukle nahoru, mam to nejak resit, kdyz tak postrik na hmyz a plisne mam
- dneska je to 56. den od prvnich kvetu, uvazuju ze uz bych to sekl, zas z toho nechci mit uspavaci travu, co myslite podle fotek ? mikroskop bohuzel nemam
Původní příspěvek od Leeeroy - dneska je to 56. den od prvnich kvetu, uvazuju ze uz bych to sekl, zas z toho nechci mit uspavaci travu, co myslite podle fotek ? mikroskop bohuzel nemam
Podle pestíku by se to seknout dalo, ale i u Biotabs se na závěr dává čistá voda, pokud jsi ji nedal, tak ještě 1-2x čistá voda do zálivky bude jistota dobré chuti. Ty počítáš květ od prvních květů? Mělo by to být správně od přepnutí, jinak pěkný.
A takto ten stejný Jack H. vypadá pod 600W. Máš to pěkné, gratuluji, jen přikládám fota pro představu.
Výnos máš slušný, protože máš malou plochu pouze 60x100cm, takže u rozměru 1x1 pod 400w bys byl na cca 400g . Fotky níže z pěstu pod 600w , tak tam byl výnos přes 600g.