Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Velké kytky,a pořád nic.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
vra_tekk
Stálý Člen

Karma uživatele vra_tekk - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Mnooo, tuck to letos bylo se samcema 50-50 takze celkem na hovno, navic to byly samozrejme nejhezci a nejvetsi kytiii. STOP SAMCUM !!!

Old Post 18-07-2003 v 10:05 AM
vra_tekk je offline   Profil uživatele vra_tekk   Find more posts by vra_tekk   Foto galerie člena vra_tekk   Click here to Send vra_tekk a Private Message   Add vra_tekk to your buddy list     Navštiv homepage uživatele vra_tekk! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
robos
Sherlock

Karma uživatele robos - 47% PěstitelskáKarma uživatele robos - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

ked budu mat dva metre tak potom napis ako to dopadlo

Old Post 18-07-2003 v 18:44 PM
robos je offline   Profil uživatele robos   Find more posts by robos   Foto galerie člena robos   Click here to Send robos a Private Message   Add robos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dejva
Stálý Člen

Karma uživatele Dejva - 18% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

presne tak dockas se moje california ma pres 160 cm a ani naznak palic vono to pride ma este dooost casu

Old Post 21-07-2003 v 00:41 AM
Dejva je offline   Profil uživatele Dejva   Find more posts by Dejva   Foto galerie člena Dejva   Click here to Send Dejva a Private Message   Add Dejva to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
M.Bison
Nový Člen

Karma uživatele M.Bison - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Jak se tak na to dívam tak se nestačím divit máte poměrně velke kytky taky by mě docela zajímalo cím to hnojíte,ja mam kytku velkou asi 120cm a paldy už mi jedou a to je 24.7.

Old Post 24-07-2003 v 22:52 PM
M.Bison je offline   Profil uživatele M.Bison   Find more posts by M.Bison   Foto galerie člena M.Bison   Click here to Send M.Bison a Private Message   Add M.Bison to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vra_tekk
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

2 M.Bison:

Tak vzdyt stacii i tech 120cm kdyz je to dobrey kerik nee ?? CO to mash za čeleĎ :-) ?

Old Post 25-07-2003 v 13:14 PM
vra_tekk je offline   Profil uživatele vra_tekk   Find more posts by vra_tekk   Foto galerie člena vra_tekk   Click here to Send vra_tekk a Private Message   Add vra_tekk to your buddy list     Navštiv homepage uživatele vra_tekk! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chorus
Stálý Člen

Karma uživatele chorus - 95% PěstitelskáKarma uživatele chorus - 95% PěstitelskáKarma uživatele chorus - 95% PěstitelskáKarma uživatele chorus - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Jsem taky nervozni. Kytka 150 cm. Skunk 1 a nevim jeste jestli je to samec nebo samice. Doba zráni 8-10 týdnu.
Doufam, ze to stihne

Old Post 30-07-2003 v 20:04 PM
chorus je offline   Profil uživatele chorus   Find more posts by chorus   Foto galerie člena chorus   Click here to Send chorus a Private Message   Add chorus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vra_tekk
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

Mnoo, mel jsem ten samey problem, ale vcera jsem byl na poli a co predvedli kocicky za 14 dni nemaa obdoby. Tvrde nasadily do palic a vetveni. Jen jsem otrhal na spodu zlute listky a 1 malinkatyho samecka (cca 30cm) a tesim se zase za tyden. Je to uz dobry, nemaam strach ze by nedozraly.... :-)

Takze wopravdu nemejte strach !!!!

Old Post 31-07-2003 v 05:30 AM
vra_tekk
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

4 janda:

neboj, ete bude fajn, srpenec je stěžijní mazec

Old Post 01-08-2003 v 08:04 AM
gordon
Stálý Člen

Karma uživatele gordon - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

taky mám kytky 200 až 250 cm vysoký a furt žádné palice jinak samci už sou vytrhlý(16samic 5 samců)

Old Post 03-08-2003 v 11:04 AM
gordon je offline   Profil uživatele gordon   Find more posts by gordon   Foto galerie člena gordon   Click here to Send gordon a Private Message   Add gordon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cana
Nový Člen

Karma uživatele cana - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

no ja sem ted o vikendu vytrhal 4 smace takze uz mi zbyva jen 8 smaic 5 uz zaclo nasazovat palicky, nejvyssi kytka ma asi 180 a malej skanourek asi tak 80 cisel a protoze ma byt velmi teply srpen, tak bych to videl letos na moc peknou urodicku

Old Post 03-08-2003 v 18:40 PM
cana je offline   Profil uživatele cana   Find more posts by cana   Foto galerie člena cana   Click here to Send cana a Private Message   Add cana to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bubli
Host

Upozornění Příspěvek č. 27

prosim da sa zastavit nejak rast tie mojeprerastaju plot den za dnom a uz ich vidiet s cecty prave dnes som kupil nejake hnojivko podla niekoho rad odtialto nieco s kvetmi a plodmi usielo mi meno hadam potom hnojeni nepojdu viac do visky ale zacnu plodit ???

Old Post 09-08-2003 v 12:56 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DAT
Nový Člen

Karma uživatele DAT - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

čest ...... no ... asi máš stejnej problém jako já .... moje kyti maj k dnešnímu datu asi 2m 70cm a paldy sou jak angrešt .... ale stále věřím že maj ještě dost času se osypat ....

Old Post 09-08-2003 v 18:13 PM
DAT je offline   Profil uživatele DAT   Find more posts by DAT   Foto galerie člena DAT   Click here to Send DAT a Private Message   Add DAT to your buddy list     Navštiv homepage uživatele DAT! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Amba
Nový Člen

Karma uživatele Amba - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

no, těm mejm se až na jednu zatim nějak kvíct nechce, ale rostou a rostou, a rostou....

Old Post 09-08-2003 v 23:31 PM
Amba je offline   Profil uživatele Amba   Find more posts by Amba   Foto galerie člena Amba   Click here to Send Amba a Private Message   Add Amba to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
STUFFY.N.STUPID
Nový Člen

Karma uživatele STUFFY.N.STUPID - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

ja myslim ze dulezity je aby bylo co nejdyl teplo...minulej rok sem musel sklizet uz nekdy v pulce zari protoze byla desna kosa...taky mam skoro trimetrovou kytku absolutne bez palic a pestiku...mozna kvuli tem vedrum tedka..nevim...doufam

Old Post 10-08-2003 v 13:16 PM
STUFFY.N.STUPID je offline   Profil uživatele STUFFY.N.STUPID   Find more posts by STUFFY.N.STUPID   Foto galerie člena STUFFY.N.STUPID   Click here to Send STUFFY.N.STUPID a Private Message   Add STUFFY.N.STUPID to your buddy list     Navštiv homepage uživatele STUFFY.N.STUPID! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DAT
Nový Člen

Karma uživatele DAT - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

Snad to vyjde ..... pošli když tak nějaké fota na můj mailík ... grower.no1@centrum.cz .....

Old Post 10-08-2003 v 13:30 PM
DAT je offline   Profil uživatele DAT   Find more posts by DAT   Foto galerie člena DAT   Click here to Send DAT a Private Message   Add DAT to your buddy list     Navštiv homepage uživatele DAT! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chorus
Stálý Člen

Karma uživatele chorus - 95% PěstitelskáKarma uživatele chorus - 95% PěstitelskáKarma uživatele chorus - 95% PěstitelskáKarma uživatele chorus - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

2: bubli

Skus to kytí ohnout Směr východ

Old Post 10-08-2003 v 15:48 PM
chorus je offline   Profil uživatele chorus   Find more posts by chorus   Foto galerie člena chorus   Click here to Send chorus a Private Message   Add chorus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:59 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás