Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jak se tak na to dívam tak se nestačím divit máte poměrně velke kytky taky by mě docela zajímalo cím to hnojíte,ja mam kytku velkou asi 120cm a paldy už mi jedou a to je 24.7.
Mnoo, mel jsem ten samey problem, ale vcera jsem byl na poli a co predvedli kocicky za 14 dni nemaa obdoby. Tvrde nasadily do palic a vetveni. Jen jsem otrhal na spodu zlute listky a 1 malinkatyho samecka (cca 30cm) a tesim se zase za tyden. Je to uz dobry, nemaam strach ze by nedozraly.... :-)
no ja sem ted o vikendu vytrhal 4 smace takze uz mi zbyva jen 8 smaic 5 uz zaclo nasazovat palicky, nejvyssi kytka ma asi 180 a malej skanourek asi tak 80 cisel a protoze ma byt velmi teply srpen, tak bych to videl letos na moc peknou urodicku
prosim da sa zastavit nejak rast tie mojeprerastaju plot den za dnom a uz ich vidiet s cecty prave dnes som kupil nejake hnojivko podla niekoho rad odtialto nieco s kvetmi a plodmi usielo mi meno hadam potom hnojeni nepojdu viac do visky ale zacnu plodit ???
čest ...... no ... asi máš stejnej problém jako já .... moje kyti maj k dnešnímu datu asi 2m 70cm a paldy sou jak angrešt .... ale stále věřím že maj ještě dost času se osypat ....
ja myslim ze dulezity je aby bylo co nejdyl teplo...minulej rok sem musel sklizet uz nekdy v pulce zari protoze byla desna kosa...taky mam skoro trimetrovou kytku absolutne bez palic a pestiku...mozna kvuli tem vedrum tedka..nevim...doufam