Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 4x30W + 150W HPS SCROG White Siberian(AK47xWW) X Northern Light
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Host
Host

Next round Příspěvek č. 17

Tak a jedem další kolo, tentokrát hydro - klasický bubbler s dvouvývodovou pumpou a dvěma kameny, ať to dýchá :-). Hlínu už nechci ani vidět :-)
Hnojím AH, to je jistota :-)
Až to zaroste komplet přepínám.

Má smysl dát 150W HPS dřív než u přepnutí? Co myslíte? Utáhnout to ty úsporky? Nerad bych kytku týral :-)

Old Post 09-07-2014 v 17:21 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 18

ještě jsem zapoměl na foto z toho pokusu s hlínou ... problémy mě provázely až do konce. Nakonec jsem odhalil pravděpodobnou příčinu a tou byla nekvalitní půda s tím spojené velmi nízké pH, které bylo velmi obtížně regulovatelné. Nalíval jsem tam dost zásad, ale nepomohlo, pořád vytékala kyselina...

Old Post 09-07-2014 v 17:34 PM
Host
Host

Příspěvek č. 19

heh, dneska jsem udělal malé zamyšlení.
Otázka: má smysl používat cfls žárovky?
Odpověď je jasná: nemá :-)
Proč?
30W cfls vyprodukuje cca 1950 lumenů, což je při 150W 9750 lumenů
150W HPS (nová) vyprodukuje cca 17000 lumenů
U Cfls to je 65 lumenů na 1 Watt
U HPS to je 113 lumentů na 1 Watt
Velmi snadno tak dojdmeme k závěru, že 1 lumen je u cfls v podstatě 2x dražší, než u HPS. Příliš velký důraz jsem kladl na barvu světla, ale groweři se myslím shodují, že na růst může v poklidu posloužit daleko efektivnější HPSka ...
Dneska teda přehazuji na HPS, tím podpořím rychlejší růst a příště nasadím MH-40 150W na grow phase :-)

Old Post 10-07-2014 v 17:29 PM
Host
Host

Příspěvek č. 20

trochu jsem bojoval s padajícím pH a taky vysokou teplotou roztoku, každý den z 6 na 5, tak jsem vyměnil komplet roztok a kytka se vzpamatovala

Old Post 27-07-2014 v 21:46 PM
yabasta
Stálý Člen

Karma uživatele yabasta - 20% PěstitelskáKarma uživatele yabasta - 20% PěstitelskáKarma uživatele yabasta - 20% PěstitelskáKarma uživatele yabasta - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Nevim jestli delas uplne dobre tem hnojivum v tom boxu.dal bych je radeji do temna a chladna

Old Post 28-07-2014 v 05:49 AM
yabasta je offline   Profil uživatele yabasta   Find more posts by yabasta   Foto galerie člena yabasta   Click here to Send yabasta a Private Message   Add yabasta to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 22

yabasta: jj to bude rozumné, přestože to na obalu není zmíněno, mohlo by být ..

Old Post 30-07-2014 v 12:18 PM
Host
Host

Příspěvek č. 23

dnes přepnuto, no není to ideální, myslel jsem, že se mi podaří vyplnit celou síť, ale je to problém, příště tam hodím 4 kusy a nebudu muset čekat tak dlouho a bude to opravdu 100% zaplněno :-)

Naposledy upravil 03-08-2014 v 20:05 PM

Old Post 03-08-2014 v 19:30 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:25 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás