Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
vanillu kush od Barneyho sem taky jel a muzu ti rict zadnej med, z 5ti semen 2 vyklicily a byli to tezce nestabilni kytky, ktery mi nakonec zhermily, vyslednej model me taky vubec neuspokojil, silny aroma se cpavkem k tomu jinak vzhledove super ale bohuzel uz bych si to do boxu nedal :-( snad me nekdo presvedci o opaku..
Vsechno je mozny ale tech dalsich 10 holek co rostly s tim byli nehorazny a vsechny zdravy tak ti nevim, tech faktoru mohlo bejt vic napr. spatna feminizace atd.
Mas pravdu, kdysy pred lety jsem si koupil femky z netu, zasadil s klicivosti 90% a vsechno bylo hermousi. Zavolal jsem tedy seedbanku a ty me pozvali k nim na kram kde mi typek( nyni muj dobrej kamos) dal dvojnasobne mnozstvi regular semen. Klicivost techto byla 100% a vsechno byli samice, byla to nehorazna kurba, ohroomnej vynos, nehorazne silnej a vonavej model. Nakonec jsem to ani nekouril, byl to fakt herak. No a nyni po letech jsem zasadil 5 semen, vykezli pouze 3 z nich a jedna byla totalni mrzak a tak jsem ji zabil. Ze 2 zbylych byla jwdna zakrsl indika a jedna totalni sativa. Model nic moc v porovnani s predchozi zkusenosti, ale byl jsem dostatecne akcni a odebral klon z te sativky. Ale zkratka bez kontaktu na majitele bych tuto seedbanku rozhodne nedoporucil.
Abych toto vlakno ukoncil: 5 kytek( 3xsage a 2x Vanilla kush) mi pod 400/600w vynesly 392g susiny.
Nyni susim dalsi kolo kde jsem jel 5xSage a 5La Cannalope, typuju to asi na 450g. Toto kolo jsem zapolil se svinskiu paldi a zjistil ze Sage je nejidolnejsi modelco znam.
Diky za sledovani, ted pojedu 5x Vanillu a 5x LA Cannalope
Vlakno zalozim az bude co sledovat, fotky z predchozich kol se budu snazit dodat.