Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
PH mi trochu vylítlo nahodu 6,2
EC dávám přesně to co je na tabulkách
teplotu přes den jsem snížíl cca. na 21-22 °C a přes noc je tam cca. 18-19°C
vlhkost neměřim ale myslim, že tak kolem 50-60%
Jinak kytičky už krásně nakvétají a vypadají celkem k světu, vypadají celkem dobře a zdravě až na ty listy co jsou pořád stejné, ale jak se zdá tak to kytkám nevadí a jedou směle dál.. Tak uvidíme co z toho bude a nebude.. Přemýšlím, že by jsem jim dal ještě trochu víc než je na tabulkách, ale nerad bych to spálil a navíc EC metrem při normálních hodnotách z tabulek naměři EC 0,1 takže tím to taky měřit nemůžu.. možná, že to zkusím zítra až budu po týdnu zase míchat hnoje a udělám průplach.. více méně není co zkazit když tam toho dám třeba jen o pětinu víc..
takovyhle kytičky by s přehledem prosvítila i čtyřstovka, škoda pálit 6OOw..... víceméně tam nic není, měl si nechat více vyplnit box nebo si pořešit gen co se více vytáhne.... btw teplota přes den 21°C je dle mě málo jo a co máš za ec metr ??
On-line reportáž
09:32 Ve vládní lavici zatím chybí premiér Petr Nečas, ministr zahraničí Karel Schwarzenberg poklimbává.
"...Společnost a systém ty děti pak vygumují do té míry, že se z nich nakonec stanou roboti.Nakonec považují za absolutně přirozené, že chodí v osm ráno do práce, a ve 4 odpoledne odcházejí a dostanou za to žetonky, které jim zhmotňují štěstí a koupí si za to věc, která jim udělá radost. Mají pocit, že se můžou dívat na svět z vrchu, protože mají Google Earth a najednou mají pocit, že jsou součástí vesmíru. Přitom je to všechno posraná iluze." - Roman Týc
"V čechách nemaj kérky ale kravatu, přesto jsou to Gangsters.... "
"Musíme si uvědomit, že před vynálezem železnice byli koně hlavním dopravním prostředkem. A přece nesníte svůj Aston Martin,"
On-line reportáž
09:32 Ve vládní lavici zatím chybí premiér Petr Nečas, ministr zahraničí Karel Schwarzenberg poklimbává.
"...Společnost a systém ty děti pak vygumují do té míry, že se z nich nakonec stanou roboti.Nakonec považují za absolutně přirozené, že chodí v osm ráno do práce, a ve 4 odpoledne odcházejí a dostanou za to žetonky, které jim zhmotňují štěstí a koupí si za to věc, která jim udělá radost. Mají pocit, že se můžou dívat na svět z vrchu, protože mají Google Earth a najednou mají pocit, že jsou součástí vesmíru. Přitom je to všechno posraná iluze." - Roman Týc
"Musíme si uvědomit, že před vynálezem železnice byli koně hlavním dopravním prostředkem. A přece nesníte svůj Aston Martin,"
Původní příspěvek od Positivevibes tak to ho nemáš nakalibrovanej nebo je nejakej vadnej nebo já nevim, musí normálně fungovat to neni hnojivem, btw od koho mas ten gen ?
Co mas porad s tim genem. Je to moje. Vic se tahne uz asi jenom fazole a jinejm lidem to roste pekne. Jel poprvy, neumel to a vypada ze blbe hnojil na zacatku/rozhozeny pH, proste jasne nezraly nic. Tipuju na prehnanou peci skrz ty meraky/kyselinu. V jinejch pripadech kde to vypadalo podobne to bylo spatnou vymenou vzduchu. Kazdopadne bez zakladniho vztahu k tem kytkam niceho nedosahne, tam mam podezreni taky.
Co mas porad s tim genem. Je to moje. Vic se tahne uz asi jenom fazole a jinejm lidem to roste pekne. Jel poprvy, neumel to a vypada ze blbe hnojil na zacatku/rozhozeny pH, proste jasne nezraly nic. Tipuju na prehnanou peci skrz ty meraky/kyselinu. V jinejch pripadech kde to vypadalo podobne to bylo spatnou vymenou vzduchu. Kazdopadne bez zakladniho vztahu k tem kytkam niceho nedosahne, tam mam podezreni taky.
On-line reportáž
Taky si myslim ze to je problem s krmeni, listy jsou zlutobile a to je v teto fazi este dost brzo. A EC je naprosta silenost, bud mu nefunguje merak, nebo je tam nekde nejakej fatal error.
Je možné že zkapal EC merak.. jinak větrák mám pořád zapnutý a je tam nádherný čerství vzdousek o pokojové teplotě takže tím to nebude.. možná tím, že jsem ze začátku dával min hnojem, ale i teď když dávám víc tak je to stejne tak nevím čím to je možná ph.. ale tak člověk se každým kolem učí
Tak mě napadá.. nemohlo by to být třeba teplotou vody? mám totiž namichany kalfas na týden ale nemám ho v boxu takže ta voda je v pokoji kde je tak 18 stupňů tak jestli to třeba pro ne není studený?.. Vodu v kalfasu nedohrivam a co je asi blbě tak, že zalevam když jede lampa, tak jestli to mám vliv?.. na nic jiného jsem nepřišel