Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Prosimte , nic nekupuj , staci najit poradnou papírovou krabici , vystlat to polystyrénem kus retezu ,nejakou vyšeptanou lampu taky nekde sezeneš , jako ventilace stači klisňák voe a jedem jaky stany a pičovyny a jako stinitko doporucuji papirovy obal od awingu , ten ma totiz parametry stinitka , takze sedi jak prdel na hrnec , no a maš to jak v akci z LIDLu za 199kč podivej se na to taky to v tom jede
Původní příspěvek od Hlava ...no a tady nejaky palky ze superlevne vlastnorucne vyrobeneho boxu , kdyby to nekoho zajimalo , muzu zalozit tema s timto mym pocinem
Ja napríklad sa chystám o mesiac v novom byte rozbehnúť skriňu z kartónu 3mm....od preglejky alebo sadrokartonu to má ďaleko, ale ten materiál je dosť pevný (ak viete ako na to) a plánujem z toho poskladať originál solídny box s viacerými oddelenými priestormi, oblepiť to tapetou aby to vyzeralo pekne ako kus nábytku, skrátka všetko ako má byť a rozhodol som sa pre tento kartón lebo je ľahký, dá sa ľahko spracovávať, aj orezávačom na papier, netreba žiadne vŕtačky a pod. a v prípade potreby kvôli pevnosti/nosnosti sa dá ľahko navrstviť......