Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
v jakym koliv vodoinstalaterskym obchodu na prislusenstvi trubky 25 prumer a spocite si 5xzadka, 3xkoleno, 3x T, to bylo do petistovky, k tomu 7m trubky,tu sem bral v shopu za 133kc . pak 22 trysek gardena, kde jeden par stal 95kc tzn. 1045kc. sakum prask cca1700 rozvody a trysky.
cerpadlo 1200kc, topeni sem uz mel a vzduchovani 1600kc. jo a filtr 450kc.
já jedu AeroFlo 56B a občas se stane že ta voda se docela dost hřeje tim čerpadlem,ale to moje čerpadlo má 100w a mám 80litrů kalfas a když jsem to měl v těch origo nádržích tak se to hřálo ještě víc tak jsem to předělal na kalfas a je to lepší,ale v létě to stejnak musim chladit klimačkou.Docela se mi osvědčila pyranha a místo hydrotonu malý RW kostičky.
zalezi v kolika procentech vody cerpadlo je. takhle, u me je cerpadlo tak v 6o%, zbytek vody je v prostoru, trubkach a bocich nadrze a vse pekne dokola koluje. pres zimu vodu dohrivam a v lete bude klimacka.
tlak je průměrný, ideál je 100psi.. a mlžící trysky unijet ti ten aerosol doma udělají viz http://www.trysky.cz/literatura_hlkat_e.php (S širokým rozstřikovým úhlem a rozprašovací UNIJEt)
a taky není špatné přidat tlakovou nádobu a solenoidní ventil..