Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
UP...
slečny se hezky zakulacujou a díky bohu za změnu počasí už v boxu nemam
přes noc 16 ale příjemných 19C což už je veselejší a teď v květu duležitý.
Dnes jsem také decentně problal spodky slečen od nepotřebných větviček
co jsou pocelou dobu ve stínu.
foto 1. - celek
foto 2.-3. Blue Rhino X NO
foto 4. Sheherezade
foto 5. Magic Bud
Zdravim všechny growery,
tak abych tento thred taky dokončil, vše bylo zdárně sklizeno a usušeno jen jsem nic nevážil
jelikož to bylo v době zátahů tak na to nebyla ani nálada.Blue Rhino x NO šel pod kosu 50.den
a Sheherezade s Magic budem padly 60.den květu.Bohužel foto ze sklizně mam jen u Magic
bud a sheherezade.BRxNO jsem nefotil a je to škoda, no snad ho ještě někdy v budoucnu
pojedu
Smokereport:
Sheherezade-to je moje favoritka, chuť je jemná lehce po citronu a kouř jak jarní vánek Co
se týče stavu tak je velice příjemný a povzbuzující.Hodí se i na celodenní kouření a kreativitu.
U mě má 10/10.
Magic Bud-jsem nechal asi trochu dýl a bylo to znát, chuť je hodně kořeněná a aromatická a
tomu i odpovídá kouř je velice hutný a pronikavý.Pro mě to je taková filmovka na gauč a relax
jelikož stav je hodne uzemnujicí.
Dal bych mu tak 6/10
Blue Rhino x No-tato tráva mě velice překvapila a i zachutnala.Chuť je rozmanitá a vždy jsem
v ní našel něco novýho i kouř je velice pronikavý a vůně pižmová.Stav byl pro mě hodně
intenzivní pulzujicí a hlavně dlouhotrvající.
vidim to na 9/10