Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
... je rostlina č. 7 Protože jsem byl dost vyhulený - jinak se to ani stříhat nedá - a chvílema dosti zaseklý, poslední dvě jsem zapomněl nafotit
No a také tímto posledním příspěvkem s živými rostlinami zahajuji tipovačku o největšího borce vesmíru, většího než Power Rangers, ale menšího než Chuck Norris, protože ten je největší borec všeho a všech
Ukončení bych viděl na neděli 15. 9. 2013.
Hodně štěstí, borci A myslete na to že jde o hodně, tak se plně koncentrujte a dejte to nejlepší ze sebe, největším borcem může být jen jeden
"Mít rád lidi a milovat lidi, to je celé tajemství a snad jediný recept na štěstí. "
A aby toho nebylo málo, největší borec dostane K+ o síle tisícero palečků !!! To už je kua důvod k tomu všemu potu z usilovného tipování !
Pokud bude správná konstelace hvězd a výherce bude mít za slovní vatu "vole", "prosím tě" a jiné krávoviny v důsledku oblasti, kterou obývá či pravidelně navštěvuje, možná se domluvíme i na něčem jiném než na zmíněném titulu borca téměř všeho. Jen Chuck Norris bude víc
"Mít rád lidi a milovat lidi, to je celé tajemství a snad jediný recept na štěstí. "
Tak, 18. hodina odbila práááávě nyní, tipování je tedy u konce
Zúčastnilo se 38 tipařů a průměrný tip měl hodnotu 469,986g
Vítězem však může být jen jeden a tím se stává, tramtadadááá, člen s nickem Iwannagethigh se svým tipem 585g. Blahopřejeme ! K+
Druhým byl borec DMG se svým tipem 576g. Smůla, ale docela dobrý odhad/nástřel K+ též.
Abych to uzavřel, bylo toho po nepříliš vydařeném sušení, kdy bylo zapotřebí materiál nechat sechnout co nejrychleji - non stop větrák po dobu 5 dní - 584g hodně přesušeného materiálu , průměr na rostlinu tedy 64,9g.
Nejvíce mě mrzí že jsem trochu ignoroval náznaky jisté nevole rostlin k zálivce a hlavně fiasko při sušení, kdy mi to díky mé školácké chybě začalo opět plesnivět - měl jsem ideu je sušit postupně, což bylo, vzhledem k návštěvě té kurvy plísně před kosou, vskutku amatérské.
Jinak sumarizace ostatních tipů:
citace:
Původní příspěvek od TřiPaštiky 368g
citace:
Původní příspěvek od Ms. Herb 370g
citace:
Původní příspěvek od Joohny_Loo5er 372g
citace:
Původní příspěvek od porotce 375ge
citace:
Původní příspěvek od shefin 385g
citace:
Původní příspěvek od prysk 401 g
citace:
Původní příspěvek od NORM 405g
citace:
Původní příspěvek od fisHunter 408
citace:
Původní příspěvek od Rákosníček 410
citace:
Původní příspěvek od hostitel333 413,2g
citace:
Původní příspěvek od Positivevibes 414,4 G
citace:
Původní příspěvek od despovic 415g
citace:
Původní příspěvek od ALCAPONE 424,2gé..
citace:
Původní příspěvek od MichalekCze 426
citace:
Původní příspěvek od ganja-steve 435g
citace:
Původní příspěvek od celek 438 g
citace:
Původní příspěvek od SaMoLeBKa 444,4 g
citace:
Původní příspěvek od 5U52K4 456,7g
citace:
Původní příspěvek od uplakanydrbkO 463
citace:
Původní příspěvek od cantona9 465 g
citace:
Původní příspěvek od Vemach 467,7g
citace:
Původní příspěvek od yabasta 476 g
citace:
Původní příspěvek od spill it 479ghee
citace:
Původní příspěvek od K-Roc 481g
citace:
Původní příspěvek od koles 484 dží
citace:
Původní příspěvek od netolka 488 gé,
citace:
Původní příspěvek od Ruprecht 489,4 g
citace:
Původní příspěvek od marw 495g.
citace:
Původní příspěvek od Jumanji 505 G
citace:
Původní příspěvek od Jagditrax 513g
citace:
Původní příspěvek od Keen 538g
citace:
Původní příspěvek od bull 540 g
citace:
Původní příspěvek od Lupus 555,5g
citace:
Původní příspěvek od DMG 576g
Tip z karmy
citace:
Původní příspěvek od Iwannagethigh 585g
citace:
Původní příspěvek od Balon 611gr
citace:
Původní příspěvek od vendiz 621 G
citace:
Původní příspěvek od xpapousek 666g