Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
OK , taky sem zvědavej jak to dopadne Ten sud mě napad jen tak že sem to nikde neviděl a pak sem nasel ten odkaz. Mozna , to nakonec bude skřínka , možný je všechno.
Jsou tu galerie, jak lidi jedou v kalfasech - prostě hledej "kalfas", tam se můžeš inspirovat Nechci tě od toho odrazovat, ale stavba tohodle barelu/kalfasu bude o něco složitější než to rozjét v boxu obdobných rozměrů.
Jinak souhlasím s kolegou, že ta CFL 125W na růst bude ok
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
rozdíl mezi sodíkem a mh je ve světelným spektru...pokud pojedeš s CFL 125w 6000K
za 1, ušetříš za šťávu
2, rostlinky se ti budou lépe větvit při 6000K
3, nepotáhnou se do výšky jak při sodíku (budou dělat pěkný patra)
4, nebudou se ti pálit listy (můžeš dát lampu mnohem níž)
5, udržíš tak větší vzdušnou vlhkost na začátku (což je hodně podstatný 70-90%)
6, nevysuší ti tak rychle pěstební medium
atd...
pochopil jsem správně, je to tvůj první indoor a hnedka chceš vychytávat bubbler, sud apod.?
jako originalitu to má ale jestli ti jde o g/W, není lepší nevymýšlet blbosti, všecko si to vychytat a pak popř. zkoušet ? navíc když to budeš mít ve sklepě
nechci odrazovat, jen ať pak nejsi zklamaný z výpěstku
já budu konzervativec a pojedu klasiku skříň(taky 250w), na růst mám obyč zářivky 72W (takovej ten panel 60x60 za 200,-)
Hello, I'm signature virus, help me
to spred, by coping me into your
signature.
Já vím , zatím je to jenom nápad .Ještě všechno promýšlím , ten sud sem chtěl kuli tomu , že by mi mohla začít skříň začít plesnivět :/ Jinak nejspíš udělám dva boxy , jeden na růst a druhý na květ. Bubbler plánuju spíš do budoucna , na začátek určitě začnu s hlínou . Nádech udělám nejspíš z venku kvůli vysoký vlhkosti ve sklepě a výfuk bude PC větráčkama do místnosti . Myslíte ,že by TT 125 stačilo na ten sud? Abych nemusel kupovat větrák na ofuk?
Tak , dneska mi bylo dovoleno pěstovat . Tak, že pojedu skřín 60X60X150 . A nebudu pěstovat v tom mokrým a plesnivim sklepě, ale v pěkně suchý a větraný garáži . Hodim do toho sodík 250W . Na odtah použiju TT 125 . A jelikož bude skřín přidělaná na stěně zhruba metr nad zemí, tak udělám přítah 3 nebo 4 PC větráčky ze spoda. Medium použiju hlínu . Na stěny dám obyčejnou folii z growshopu . Mam použít cooltube? A elektriku dát někam nahoru do skříně , nebo mimo ?
Zadny Pc pritahy nedelej, staci pasivni, akorat by jsi brzdil TTcko tema kriplikama. Hlinu si prosim kup z GS, klidne lehce predhnojenou. Cooltube neni treba, pokud nemas problemy s teplotou, radsi si kup nejakou vlastovku nebo diamonda. Elektrika, jako balast by nebyl marny dat na kus dlazby a pak ho muzes dat kamkoli, kam ti dovoli prostor a delka kabelu balastu, prodluzka muze byt taky na strese, rozhodne NE nekde pohozena mezi kvetinacema.
Díky za rady Už sem ve fázi výstavby a řeším jestli udělat díru na odtah seshora nebo z boku , nebo je to jedno ?Jinak skřín už je hotová a na svém místě , jen díry na odtah a vyvrtat pasivní přítah .
Já bych ji dal z boku bude tam padat míň prachu, když větrák neběží. Za předpokladu, že to neni nalepený na zeď.
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk