Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravím, po týdnu opět nějaký update. kyti krásně zhutněly, nabobtnaly a už krásně voní. byly přes týden bez dohledu a díky špatnému počasí jsem našel nějakou tu plísen. začal jsem prolívat jeden PG a Passion, za chvíli půjdou jinak zbytek pohnojen..
opět zdravím groweři, plný očekávání jsem navštívil lesní zahrádku a spokojenost už druhým týdnem prolívám jednoho Passiona a PG, dnes jsem začal prolévat 2.PG..do jednoho Passiona a FD jsem nalil RIPEN..opět jsem našel pár plesnivých paliček ale žádný extrém..
zdravím, tak včera pro některé kytky nastal den D měl jsem v plánu seknout dvě kytky, ale po detailním prozkoumání jednoho PG jsem ho radši vzal taky.už byl zralej, chtěl jsem ještě týden prolívat, ale našel jsem na několika místech jakoby zahnědlý paličky, nejspíš plísen...tak šel taky..jinak všechno už prolívám.pravidelně jednou týdně se zbavuji přebytečných listů aby se světlo dostalo i ke spodnějším pálkám..zatím mě moc nepotěšily FDčka, pálky sice maji fialový ale úplně bez vůně a pryskiřice..doufám že mě ještě překvapí jen aby vydrželo počasí
foto Pamir Gold - takhle kytka mě mile překvapila, pálky takový hutný, prorostlý, krásná vůně a plno pryskyřice 10z10