Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
letos mi ten smbog taky nejak pozde zacal kvest. kazdej rok byl touhle dobou skoro zralej a letos nejak nic moc:/
Ahoj. Mně se osobně nezdá, že by mi začal kvést později. Porovnávám s loňskou zkušeností na zahradě v kalfasech. Letos jsem ho sundaval 5.10. (loni krapet později, +- dny), ale i tak ty paličky byly drobnější než loni. Doopravdy to svádím na špatné září.
Již loni jsem pozoroval pozdější nákvět rostlin v kopřivišti, ale nejednalo se mendoboga, tak nemám přímé porovnání.
Kdyby něškdo řešil, proč to je na zahradě v kalfasech, tak proto, že mi to tam kdysi od kořenů drtili hraboši či co.
Nechť úspěšně dobojuješ a užiješ.
FOTA: zahradní mendobog 2013. Není to úplně špatné.
BE se moc nepovedl. Růstem nádherný stromek, avšak paldy dost řídké, obsypanost v porovnání se SMBOGem zanedbatelná. Velice podivně, ale zajímavě voní a třebas ještěš mile překvapí. Omlouvám se ještě jednou za fotky_čas tlačil a natěšenost kosit byla veliká.
pokračování příště-3x WARLOCK
Early skunk s nejvěštší pravděpodobnodstí padne jako oběť přírodě. Mrazy nějak nerozdejchal