Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » TopSpin+AtamiWilma-->Orange Bud,White Widow
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
Easy Grow
Stálý Člen

Karma uživatele Easy Grow - 90% PěstitelskáKarma uživatele Easy Grow - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

To musela být zajímavá SELEKCE z regulárů....to si asi dělal řezy se samce ne? DD

Old Post 19-08-2013 v 08:56 AM
Easy Grow je offline   Profil uživatele Easy Grow   Find more posts by Easy Grow   Foto galerie člena Easy Grow   Click here to Send Easy Grow a Private Message   Add Easy Grow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 18

Easy Grow :

Na jasný,musel jsem nařezat samce,jináč by to asi nešlo,jsem trouba a jsem na sebe totálně nasranej,ale prostě u toho orange bud se to projevilo dýl,ale to mě neomlouvá... Jsem to prostě zakřiknul,všechno šlapalo jak po másle a pak kouknu do stanu a čumím jak posraný dítě,hehe.. Myslím si,že to všechno zachráním kyti jsem nalámal roztahal a čas ukáže.. Mám přepinatelný předřadník tak to přinejhorším dojedu pod 400W.. Večer hodím foto jak vypadá situace ve stanu... Tak zatial

Old Post 19-08-2013 v 13:51 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 19

Zdar tě páni,tak tu máme 14 den 12/12.. A mám z toho zase radost,kyti krásně vyplnily prostor a vypadají krásně zdravě.. Jediný s čím bude problém je jak už jsem se zmiňoval ukočírovat je výškově,ale snad to nějak klapne..

A tady nějaké foto ze včerejška,vypadají slušně ne,co říkáte??

Old Post 24-08-2013 v 08:42 AM
Host
Host

Příspěvek č. 20

up.. 26 den 12/12
cca 30 dní do sklizně kterou bych potřeboval klidně už teď,hehe..

Old Post 05-09-2013 v 23:26 PM
Samulele
Stálý Člen

Karma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Rozhodne by som to prestrihal od spodkov a slabých výhonov.Tak 1/3 može ísť na kompost Sústredil by som sa na 5-6 topiek na každej.

Pálenka už z kdeakého chlapa urobila kokota...

Old Post 09-09-2013 v 07:04 AM
Samulele je offline   Profil uživatele Samulele   Find more posts by Samulele   Foto galerie člena Samulele   Click here to Send Samulele a Private Message   Add Samulele to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 22

Samulele:

Zdar,jsem o tom přemýšlel taky,ale zase jsem tady četl nějaký fórum a tam týpek nestříhal vůbec a měl krásný hroudy i velkou gramáž.. tak nevím čeeče.. Může někdo prosím napsat ještě svůj názor???

Old Post 09-09-2013 v 17:24 PM
Konůpek
Stálý Člen

Karma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Ahoj já osobně vždycky ušmiknu ty nejslabší větvičky (2-5 spodních pater) a na nic pak nešahám.Asi tak nějak jak píše Samulele.Ve výsledku jsou jen vrchy a krásné boční paldy..no a spodků je minimum

Konůpkovo 70W
250W PUNK z toho co zbylo
16xWARLOCK 400W/600W
400/600W PUNK - 4xSour Star 2xMK-Ultra 3xChem Dog 3xCataract Kush 4xPre 98 Bubba BX2
Další 400 watové bio potěšení
400w Bio II a III(nárazovka)
Konůpkovo panoptikum 2x400W + 250W - Black D.O.G. - White Widow - Pineapple Skunk

Old Post 09-09-2013 v 18:22 PM
Konůpek je offline   Profil uživatele Konůpek   Find more posts by Konůpek   Foto galerie člena Konůpek   Click here to Send Konůpek a Private Message   Add Konůpek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
travodlak
člen

Karma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

čus...spodky dej pryč...sice tam nějaká gramáž navíc bude ale řídkej nekvalitní materiál(záleží na co to používáš),

Old Post 09-09-2013 v 18:50 PM
travodlak je offline   Profil uživatele travodlak   Find more posts by travodlak   Foto galerie člena travodlak   Click here to Send travodlak a Private Message   Add travodlak to your buddy list     Navštiv homepage uživatele travodlak! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 25

up.. 37 den 12/12

Tak jsem potrhal ty spodky,vzal jsem to trochu víc pze to byla fakt džungle a myslím,že jim to i pomohlo.. Gramáž asi nebude jakou jsem čekal,ale něco tam bude...

Old Post 16-09-2013 v 22:10 PM
shefin
Stálý Člen

Karma uživatele shefin - 96% PěstitelskáKarma uživatele shefin - 96% PěstitelskáKarma uživatele shefin - 96% PěstitelskáKarma uživatele shefin - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

těpic.dobrej hlod! " sklizen nebude co jsem čekal" ..... jsem zvědav za 3 týdny .... heh

Old Post 17-09-2013 v 11:12 AM
shefin je offline   Profil uživatele shefin   Find more posts by shefin   Foto galerie člena shefin   Click here to Send shefin a Private Message   Add shefin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 27

shefin:

jj vím,že podle fotek to vypadá,že tam něco bude,ale já sám vím,že tam ještě nějaký to volný místečko je,hlavně vzadu a pravá strana.. Já jsem hroznej no,chci vždycky ze všeho maximum a kolikrát pak zjistím že to je až moc předimenzovaný,hehe

Old Post 21-09-2013 v 13:53 PM
koogi1
Stálý Člen

Karma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% PěstitelskáKarma uživatele koogi1 - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

Nevypadá to zle ,ale G.W to asi nebude
Předimenzované co Množství kytek?

Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.

Old Post 21-09-2013 v 14:55 PM
koogi1 je offline   Profil uživatele koogi1   Find more posts by koogi1   Foto galerie člena koogi1   Click here to Send koogi1 a Private Message   Add koogi1 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele koogi1! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 29

2xsystém atami Wilma na Xl stan je moc(špatný přístup)+nechal jsem delší doba růstu(topspin mám zavěšenej uplně na hoře na ty trubce a je to jen tak tak) a kdybych tam neměl těch 7 samců co jsem vytrhnul tak mi stan praskne,hehe.. Příští kolo chci koupit větší stan 240x120x200 přepažit ho ve tři čtvrtě a zkusím to osvítit jedním topspinem(1x600w) a doufám že to přinese větší gramáž za stejný love..

Old Post 21-09-2013 v 16:27 PM
Host
Host

Příspěvek č. 30

Zdar tě páni,tak se nám pomalu,ale jistě blíží finále... Dneska začíná Flushing.. Jináč zatial se vším spokojenost a vypadá to na opět bezstarostnou jízdu.. fota jsou ze 47dne 12/12 a ještě malá ochutnávka na příští koleso..

Naposledy upravil 28-09-2013 v 08:53 AM

Old Post 28-09-2013 v 08:02 AM
Hy3nA
Stálý Člen

Karma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

hustý, hustý, jsem rád, že uvidim toho drinspoona v akci.
akorát ti tam bude kvíst o nějakej ten tejden dýl, než ostatní, na to si určitě ale připraven. ať se daří. i todle kolo vypadá dost dobře. posílam K

Hyena je nedotáčivá!

http://www.stop-rybam.unas.cz

Old Post 28-09-2013 v 10:09 AM
Hy3nA je offline   Profil uživatele Hy3nA   Find more posts by Hy3nA   Foto galerie člena Hy3nA   Click here to Send Hy3nA a Private Message   Add Hy3nA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 32

Hy3nA :

zdar,dík.. jj s tím počítám,že má grinspoon kolem 100 dní květu,ale chci to nějak vykoumat.. Pojedu ho přes 2 pěsty,tak doufám,že to všechno klapne jak si představuji..

Old Post 28-09-2013 v 10:28 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:22 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás