Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Na jasný,musel jsem nařezat samce,jináč by to asi nešlo,jsem trouba a jsem na sebe totálně nasranej,ale prostě u toho orange bud se to projevilo dýl,ale to mě neomlouvá... Jsem to prostě zakřiknul,všechno šlapalo jak po másle a pak kouknu do stanu a čumím jak posraný dítě,hehe.. Myslím si,že to všechno zachráním kyti jsem nalámal roztahal a čas ukáže.. Mám přepinatelný předřadník tak to přinejhorším dojedu pod 400W.. Večer hodím foto jak vypadá situace ve stanu... Tak zatial
Zdar tě páni,tak tu máme 14 den 12/12.. A mám z toho zase radost,kyti krásně vyplnily prostor a vypadají krásně zdravě.. Jediný s čím bude problém je jak už jsem se zmiňoval ukočírovat je výškově,ale snad to nějak klapne..
A tady nějaké foto ze včerejška,vypadají slušně ne,co říkáte??
Zdar,jsem o tom přemýšlel taky,ale zase jsem tady četl nějaký fórum a tam týpek nestříhal vůbec a měl krásný hroudy i velkou gramáž.. tak nevím čeeče.. Může někdo prosím napsat ještě svůj názor???
Ahoj já osobně vždycky ušmiknu ty nejslabší větvičky (2-5 spodních pater) a na nic pak nešahám.Asi tak nějak jak píše Samulele.Ve výsledku jsou jen vrchy a krásné boční paldy..no a spodků je minimum
Tak jsem potrhal ty spodky,vzal jsem to trochu víc pze to byla fakt džungle a myslím,že jim to i pomohlo.. Gramáž asi nebude jakou jsem čekal,ale něco tam bude...
jj vím,že podle fotek to vypadá,že tam něco bude,ale já sám vím,že tam ještě nějaký to volný místečko je,hlavně vzadu a pravá strana.. Já jsem hroznej no,chci vždycky ze všeho maximum a kolikrát pak zjistím že to je až moc předimenzovaný,hehe
2xsystém atami Wilma na Xl stan je moc(špatný přístup)+nechal jsem delší doba růstu(topspin mám zavěšenej uplně na hoře na ty trubce a je to jen tak tak) a kdybych tam neměl těch 7 samců co jsem vytrhnul tak mi stan praskne,hehe.. Příští kolo chci koupit větší stan 240x120x200 přepažit ho ve tři čtvrtě a zkusím to osvítit jedním topspinem(1x600w) a doufám že to přinese větší gramáž za stejný love..
Zdar tě páni,tak se nám pomalu,ale jistě blíží finále... Dneska začíná Flushing.. Jináč zatial se vším spokojenost a vypadá to na opět bezstarostnou jízdu.. fota jsou ze 47dne 12/12 a ještě malá ochutnávka na příští koleso..
hustý, hustý, jsem rád, že uvidim toho drinspoona v akci.
akorát ti tam bude kvíst o nějakej ten tejden dýl, než ostatní, na to si určitě ale připraven. ať se daří. i todle kolo vypadá dost dobře. posílam K
zdar,dík.. jj s tím počítám,že má grinspoon kolem 100 dní květu,ale chci to nějak vykoumat.. Pojedu ho přes 2 pěsty,tak doufám,že to všechno klapne jak si představuji..