Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No root stimulatorem tomu určitě pomůžeš. Jestli se ti to láme jakože máš slabé stonky tak chce aby měli aspoň v průvanu když jsem klíčil a předpěstoval na out tak jsem je měl na okně okno otevřené a krásné stonky to mělo tím chci říct že potřebují aby na ne fouklo
nějak se mi zdá, že se těm kytičkám moc nedaří, v sadbovací kostičce jsem to ještě nezačínal, tak jedou strašně pomalu. Už je to skoro 9 dní a pomalu roste 2 lístek.
Jinak jsem zjistil že čeradlo atam 306 je leda tak do akvaria a musím koupit lepší co udělá tlak nejméně 2 bary.
V tom gardena systému má být 1.5 baru, je am vstupní fitr který reguluje tlak právě na 1,5 baru.