Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Koukám, že jsem zapomněl nahrát fotky ERSB x CH, tak to teď napravuji.
Jinak Bárte, ta WW mě ohromuje, dělá nádhernej centrál. Z CH jsem byl ze začátku nesvůj, ale teď se začíná obsypávat a nafukovat a jestli to tak půjde dál, tak to bude taky mazec jen bych tipoval květ u CH spíš k 65 dnům, ale je to jen můj pocit, tak uvidíme
Původní příspěvek od scorpicco Koukám, že jsem zapomněl nahrát fotky ERSB x CH, tak to teď napravuji.
Jinak Bárte, ta WW mě ohromuje, dělá nádhernej centrál. Z CH jsem byl ze začátku nesvůj, ale teď se začíná obsypávat a nafukovat a jestli to tak půjde dál, tak to bude taky mazec jen bych tipoval květ u CH spíš k 65 dnům, ale je to jen můj pocit, tak uvidíme
Jasně, proto tento test , oba spolu, naráz, tam se podobné odchylky ukážou nejpřesněji. Ednik jel pouze v pěstu s Medicinemanem a tam byly jen jedna kytka a v rohu, ale výnos byl stejný, jako u Medicinemana. http://grower.cz/forum/showthread.p...266#post1095266 toto je odkaz na Medica..., ale ten pěst s Ednikem nemám zdokumentovaný , ale foto jednoho je.
Původní příspěvek od Bárt
Jasně, proto tento test , oba spolu, naráz, tam se podobné odchylky ukážou nejpřesněji. Ednik jel pouze v pěstu s Medicinemanem a tam byly jen jedna kytka a v rohu, ale výnos byl stejný, jako u Medicinemana. http://grower.cz/forum/showthread.p...266#post1095266 toto je odkaz na Medica..., ale ten pěst s Ednikem nemám zdokumentovaný , ale foto jednoho je.
To je moc pěkná "kytička" a ten Ednik na fotce byl na květu kolik dní, prosím tě?
Tak dnes jsou tyhle krásky na květu přesně 55 dní a je čas ukončit život 8 holkám ERSB x WW. Zbylých 8 slečen ERSB x CH ještě 5 dní nechám, koukal jsem pod mikroskopem na barvu trichomů a podle mě to tak bude nejlepší.
Tak a tady vám ukážu fotky z ostříhávání a sklizně. Myslím si, že tam něco bude Holky chytly nádherné "podzimní" barvy. Vím, že to není úplně dobře a je to reakce na něco ne úplně pozitivního pro ně, ale vzhledově je to moc pěkný. Jsou vidět i hodně žlutý listy, to je způsobeno tím, že jsem je chtěl pořádně propláchnout, aby vynikla i chuť.
Tak změna, holky ERSB x CH (Ednik) jdou taky už dneska...
Takže tohle je konec toho kola a mého snažení. Hlavně bych chtěl poděkovat všem, co mi pomáhali, ale také těm, co tento thread sledovali a dávali mi karmy, díky moc.
A jako bonus teda přihodím pár fotek ERSB x CH (Ednik) Musím říct, že celou dobu byl můj oblíbenec Wdownik, ale teď se začínám bát, že jsem vsázel na špatnýho koně. Wdownik je určitě o hodně tvrdší a má kompaktnější stavbu. Ednik ale většinou udělal 2 hlavní palice a obě byly srovnatelně velké nebo dokonce větší než u Wdownika. Až se to zváží a ochutná, tak budeme moudřejší
A tady ještě přidávám fotku toho menšího ze dvou zakrslejch Wdowníků, říkal jsem mu "Záprdek"
Tak ještě přidávám fotky sušiny. Podle focení z posledních týdnů života kytek můžete vidět problém ve výživě. Hold jsem se toho hnojení až moc bál a taky se na nich podepsalo, když jsem byl pryč na dovolený a holky nedostávaly tolik, kolik potřebovaly. I tak jsou ale podle mě moc hezký.
Ednik (ERSB x CH) - palice jsou řidší než u wdownika, ale zas větší, obsypanější a je jich tam víc. U některých jedinců se mi dokonce udělaly 2 hlavní palice. Naprosto bez plísně.
Dohromady z 8mi kytek bylo 161g.
Wdownik (ERSB x WW) - palice jsou tvrdý jako šutr. Bohužel jsem u této odrůdy poprvé v životě zažil plíseň v palicích, u 2 kytek byla v hlavních palicích, takže jsem musel cca. 15g vyhodit. Navíc jak víme, byly tam dva záprdkové, na nichž bylo jen něco málo kolem 10g.
Dohromady z 8mi kytek bylo 129g. Ale pokud přičtete těch plesnivých 15g a nepočítáte ty 2 záprdky, tak půměr na kytku je jen 0,1g menší než u Ednika.
Ochutnávka zatím neproběhla.
Původní příspěvek od yabasta Vypadalo to hodně pěkně, ale ten výnos pod 400w? Pokud ano tak celkem bida.
Posílám alespoň K+
Edit spatne jsem to precetl. Hezké kolo
celkový výnos 290g, asi to není úplně ideál, ale na to, že jsem jel 400W poprvé a na to, že jsem to nezvládl úplně ideálně, si myslím, že to není zase tak špatný