Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To je nás víc , kterým kravál při vyšší hladině ethanolu v krvi hluk nijak zvlášť nevadí, horší je to když začnu schýzovat v případě zvýšeného množství THC )) to se mi pak zdá, že musí bejt slyšet všechno a všude. Tak doufej, že stromy k nepadnou k zemi jinak budeš mít problém, i když i při 30C to kupodivu stále roste )
25.den 12/12
Tak už nám to hezky kvete a já nestíhám fotit a přidávat příspěvky.Furt jen práce,práce a dodělávky na kuchyni
Kytičky vypadají,že jsou v dobré kondici a to mě samozřejmě dělá radost.Od přepnutí porostly o 30 cm,takže zatím vyjely o 100%
Trochu jsem zvedl dávkování hnojek.
Jediné k čemu jsem se nedostal,tak je prostřihání spodků ,ale to v nejbližší době napravím.
Ph - 6,0 - 6,1
Teploty jsou momentálně pod 28°C
Výška výbojky nad vrchama je 33 cm.
přikládám nějaké foto....kvalita je na prďanec
příště se polepším
Zatím čus
40.den 12/12
Ano,ano rostlinstvo stále žije.Zdá se mě,že zas tak nekynou,ale možná je to dojem,a.Nakonec ještě je trochu času na to,aby se rozparádily...předpokládám ještě tak 20 dní a konec..moc teď na ně nemám čas.Nedaří se v osobním životě
hodnoty furt stejné...dřív proběhl malý prostřih spodků
jinak tam moc nelozím.
omlouvám s,že tak stoha,ale nemám náladu se rozepisovat.
Tak aspoň nějaké to foto
43.den 12/12
tak každným dnem sleduju jak stále nabýrají na oběmu,tak jen doufám,že nezklamou a dopadne to tak,jak říká kolega Praseone.(v minulém kole jsem ho zklízel v 55 a to byly hroudy,ale nechám se překvapit.Zatím si dovoluju odhadovat,že kolem 63-65 by mohly jít pod kudlu)
Co jsem zpozoroval je to,že jsem jim solil trochu víc.Tgakže jsem mírně ubral na koncentraci hnojiv.
Jinak se pokračuje podle harmonogramu.A ten je jenom pravidelné zalévání...jinak tam moc nelozím sem tam protrhám staré povadlé listí a jinak nic....no jak to teď píšu,tak mě napadá,že bych to hulení mohl trochu omezit...jsem nechutně líný a jen těžko se do něčeho dokopu no sorry za OT
Abych to nějak shrnul.blížím se s tímhle kolem pomalu do konce,takže to vidím ještě na pár zálivek s hnjivy a pak to nechám jen upravené vodě na flushi.
Původní příspěvek od shefin já mám ten saej odtah z elektro-palouček.cz,zajímavý je,že na něm je nalepený výkon 240/320m3 .heh
Já ho mám už od prvního pěstu (měněn pouze kondenzátor).pravda je,že jsem se o to nikdy nezajímal.Nasadil brouka do hlavy.Díval jsem se na to a máš pravdu.Ten výkon je jiný než uvádí prodejce :/..no co zatím vše jede,jak má.Takže neřeším příště budu na to hledět víc.
50.den 12/12
Zdarec palec ve spolek
Pomalu,ale jistě se blíží konec tohoto kola a já už dostávám chuť jak sviňa :P .Oprášil jsem mikroskop a juknul na zakalenost a zatím je to stále převážně čiré.Podle toho jsem usoudil,že dnes ještě hnojím a pak uvidím jestli už flushing nebo jim dát ještě naposled nažrát.
Pokaždé když otevřu box,tak musím zhluboka nasát tu vůni...prostě lahodně to voní ♥
(takový parfém si dokážu představit)
Už teď přemýšlím co zvolit za další model v novém roundu.Hodně mě zas lákají modely jako Burmesse Kush,Heavy Duty Fruity,The Hog (THSeeds)
,ale z pecek se mě to nechce jet takže se budu muset poohlédnout po něčem jiném.Zamlouvá se mě Mountain Jam a Medicine Man..pokud někdo může nabídnout tyhle poslední dvě zmiňované odrudy,tak nabídky do PM.Předem děkuji
No a uvidíme se zanedlouho,takže Tě pic a něco na čumendu
Flushing zahájen
Vypadá to na 10 dní max,takže to bude všechno o fous.Chtěl jsem jim ještě dopřát posledních doušků hnojiv.Tím pádem snížím množství zálivky na nezbytné minimum a budu častějc prolévat jen vodou s upraveným Ph.U JIDB se mě líbí že nemusím dělat nějak extra dlouhý flushig a kvalita nasávaného kouře je bez chuti hnojiv a neškrábe v krku.Nejmíň jsem flushoval 6 dní a OK.
Snad stihnu ještě něco nafotit než proběhne kosa.
Zatím pic