Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Save paper - think before you print.
music rules, yeee
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream.
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
ASSHOLE is not an alternative lifestyle!!!
Musím hodnotit jedním slovem paráda, za málo peněz opravdu hodně muziky. Vůbec sem nečekal, že to dopadne, tak jak to dopadne. Nikdy sem automatům moc nevěřil, a proto mám o to větší radost.
Růst: Asi sem udělal chybu, že sem nenechal klíčit semínka přímo v zemi, nebo v něakým jiffu ...příště to tak asi udělám.Každopádně z bankou uvedených 60cm se vyklubalo při přepnutí krásných 120čísel a možná za to může právě čistej kompost. Myslím, že je to to nejlepší co kytkám můžete venku dát.
Hnojil sem jen fishmixem.
Květ: Z počátku to vypadalo poměrně nevinně, ale čím starší kytka byla tím sem víc slintal. Jinak nevím co víc napsat, snad jen, že sem je možná mohl nechat ještě pár dnů.Hnojil sem PKčkem od Canny a Biobloomem od Biobizzu, jednou sem jim v květu dal i grow.Posledních 14dnů jsem dával 4xRipen každej druhej den a pak jen voda.
Celková doba života byla, pokud se nepletu 82dnů.
Vůně: Při otevření nádoby s větším množstvím je kyselá, při nadrcení sladce krémovo ovocná.
Kouř Neškrábe, ale při větším prdu dokáže kopnout. Chuť je do ovocna, ale já v tom cítím ještě něco, no nevím nedokážu to popsat
Stav Nevím jak to nejlépe popsat, tak to sepíšu v jakýchsi fázích
Fáze1 (kolem 1prdu): Happy stávek, na nastartování, dá se u toho pracovat a i jít mezi lidi. No prostě žádnej uzemňovák.
Fáze2 (kolem 3prdů): Říkám si jak sem v piči, ale přitom se dá normálně fungovat. Furt happy a všechno mě baví.
Fáze3 (o pár prdů více) Paráda k filmu, nastává lenost, žravá a do toho smích
Shrnul bych to asi takto: Energy high, při přepalu stoned.
Časem možná přihodím report skunku.
No to je tak všechno co bych k tomu napsal, nejsem moc dobrej degustér, kdyby něco, tak se ptejte
Jinak dodám že materiál je k léčebným účelům a věřím, že mast z této kytky bude kouzelná a bude léčit všechny choroby
Skvělé, jsi šikula zahradník...já mám také S.K-.. A.K 47 a ještě Mazara, zatím vše ve fázi růstu na balkóně a souhlas s tím co píšeš, za pár korun, hodně dobrý matroš, napiš ještě report SK1
Krásný,až se mi tomu AK nechce věřit obědnal jsem jich 12...zatim tři dám za pár dnů do kýblů za okno a zbytek dám pozdějc ven,tak uvidím možná jěště dokoupím 12ks za 850 neber to. Ted je ještě otázka co ztoho vyroste mě Ale budu informovat. Pěstu zdar
No info o výnose určite ale foto nwm, možno súkromné zašlem. Ale tak bude určovať výnos nadpriemer ak to nečornú a mám amnesiu xxl auto 6x a sú ešte väčšie ako akcka , a magnumi sú menšie tak 70 centakov ale zato sú rozvetvené ako guľaté tuje. Vertigo, Blueberry, sweet d., Mazar, Lemon haze tak 80 cisel