Bárt
Stálý Člen
|
citace: |
Původní příspěvek od Hanybal
Jewi děkuji za informace a psal sem že pěstuji dlouho ja si dělam vlastni prcky i selekce zaleži co jse zrovna chce ! prcky dělam bud z vlastni selekce nebo přeřez a ne jen tak ledajaky koupene prcky ve vidni naklonuji a ta nejlepši vytězi je mi dosti jasný že tam mužu mit stejny feno ale z výce rostlin . muj přeřez byl napřiklad ED.rozental ktery sem jel 2* pod pojezdem ze stejným vynosem jako bez něj a to rostliny měli před sekem 1,3m bez květniku a jedu v 6,5 kokos samozavlaha takže vysichani mně moc pro¨blem neděla až v pozdějši fazi květu občas prolivat ručně jelikož holky hodně papaji mam spotřebu 60l za 3 dny !a nepiš že z přeřez ma menši vynos to bych pak nekslizel stejnou palbu když to stoji nedělam to prvně ... a přitom zminované AK 47 sem vyselktoval z 10 semen regular. 2 byli samci zbytek vyselktovan po jiste době 7 zabito 1 zůstala po ořezani 2*odjeto stejný vysledek jako ed proto řešim ten vynos ! ale jestli nemam šanci s pojezdem docilit 1kg tak ho dam opravdu jen na rust |
Na kg by jses měl dostat, ale je tam více , ale....
-měníš výbojky po třetím kole?
-jakou máš nastavenou prodlevu na konci pojezdu? Ideál kolem 20-30s
-Ed zvládne vyšší hnojení, je to spíše sativa
-lepší výnos jsem docílil , když jsem nechal kokos mírně proschnout, zalívat co 2-3 dny, než neustále jako s dripem.
-také má velký vliv ideální počet rostlin, někdy je méně, více...
|
Grow Max 150W
|