Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Vyplatí se koupit si komplet, nebo si sestavit svůj?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Vyplatí nebo nevyplatí????
vyplatí
nevyplatí
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
DUBSTEP.Maniac
Stálý Člen

Karma uživatele DUBSTEP.Maniac - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Ms.Herp určitě si pročti pár grow threadu a FAQ abys věděla aspon základy
Kupovat jsi komplet od growxhopu je podle mě blbost už jen že tě to výjde dráž a většinou tam cpou fakt špatný ventilátory
1.třeba 250w nebo 400w komplet plus sodíková výbojka se tu dá sehnat za 1400-1500 (jen opravdu velký pozor na spravný zapojení )
2.Ventilátor bych ti doporučil třeba ruck nebo UFO vybírej podle prutoku vzduchu značená (m3/h) taky koukej na hlučnost v decibelech(20-30db se ještě tak něák dá) na 250w ti stačí prutok tech 300m3/h na 400w radši tak 400-450....záleží jakej prostor a jestli to pojedeš bez pachovýho filtru nebo s...... on ventilátor potřebuješ k tomu aby kytky měli co dýchat ale hlavně na to aby teplota ve skříni nepřesáhla těch 29-30 stupnů
3.jako genetiku bych koupil od něákýho místního matkáře řízky v bazaru...nebude ti to růst celý tak dlouho budeš to mýt levnější(el. hnojení atd), kytky budou feminizovaný, a modelu bych taky věřil když bude pan matkář v bílé listině
4.jako hnojky pro první grow stačí normálně na růst , květ a něáký to PK 13/14 na konec za to dáš tak 500- 600 kč a každá ta litrová flaška ti vydrží tak na 3 sezony můžu doporučit canna,biobizz nebo plagron
5.hlína by měla bejt určitě vzdušná ze správným PH v grow shopech prodávaj dcla kvalitní hlínu ale drahou mě se na první pěst osvědčila normální rašelina promíchaná s perlitem a pokojovim substrátem
6.a když jsme u té výživy tak to měření PH je v Indooru podle mě hodně důležitý každý zbrždění kytek at už nedostatkem nějákých živin nebo špatným ph ten in hodně zbrzdí podle mě takže bych jsi pořídil určitě PH metr (1200,-) nebo aspon PH kapky za 150 kč a míchal správné zálivky . nejdřív do vody přidáš hnojiva a pak změříš PH když bude moc vysoký tak od 6,8 a víš přídáš kyselinu fosforečnou jenom kapičku zase změříš a doladíš to. Ta kyselina stojí asi 80kč a vydrží ti asi na doživotí D
možná v tom je trošku zmatek ale snažil jsem se to napsat stručně neni tam vše jen to na co by se podle mě měli brát velké ohledy

Old Post 19-07-2013 v 21:06 PM
DUBSTEP.Maniac je offline   Profil uživatele DUBSTEP.Maniac   Find more posts by DUBSTEP.Maniac   Foto galerie člena DUBSTEP.Maniac   Click here to Send DUBSTEP.Maniac a Private Message   Add DUBSTEP.Maniac to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:58 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás