Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Prehnojene NL sa po proplachnuti spamatali, stvrty den na vode a listy sa dali doporiadku, farba sa vratila a dalej tvoria nove blizny, diky moc benjichaouat za radu ^_^
NL 62. den od vyklicenia, kvoli zlemu pocasiu presunute do skrine 250w (sodik) 18h svetlo, tento tyzden by mi mal prist mikroskop tak sa pokusim odfotit kvety pod zvacsenim
este som sa chcel spytat na vas odhad, kolko dni este potrebuju do konca? Prva fotka je 62 den od vyklicenia , druha je o par dni mladsia kytka, blizny su prevazne biele (zakalene?) ale vela hnedych, na trichomy sa pozriem tento tyzden s mikroskopom ak sa to podari
Prve kolo NL sklizeno vcera v noci, vysledok za +- tyzden , fotky neskor
Vysadil som dalsie NL von z kvetinacov (zatial 3 poschodia, fotky tiez neskor) a davam klicit tretie kolo NL, substrat canna terra professional 10l na kazdu rastlinku, hnojky zatial ziadne
Prva fotka AK47, 65den, vyska pribl. 190cm
Druha fotka zlomena stonka AK47 sa dala sama do poriadku a rastie takto nabok, som zvedavy ako to bude pokracovat, ci sa vytiahnu bocne stonky do vysky alebo sa stred nejak urovna
a nakoniec detail listu
PS: Je mozne ze AK47 uz kvitne? na vrchole jednej kytky sa objavuju palicky o.O
Zbavujem NL listov a postupne vytahujem na moje prekvapenie semeno za semenom a tak sa Vas chcem opytat co s nimi, ak ich dam naklicit budu to regular semena? alebo ako to funguje?