Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cau chci se zeptat to na toho automazara svitis 12/12 ? se mi to nejak moc nezda .... na zacatku si pisal ze mazar je tam jako v jeslích a pak pujde ven ale vidim ze uz kvetes ... i s tim mazarem
Nejdřív se omluvím za odmlku v infu,a le jel jsem na tejden na vodu a nějak sem se naprosto nedostal k PC. V době vody se starala maminka s tatínkem.
Vlhkost <15%
Brzy holkám koupím Green sensation na konec pak Final solution.
Všechny holky se krásně obsypávají a nabobtnávají, konzistence vynikající, obsypanost brutální, vůně božská!
přidávám foto AM i PP
Všechny fotky doporučuju v maximální velikosti
Tak 1. foto všichni dohromady, 2. Auto Mazar topovka, 3. PP topovka (krásně samá blizna , 4. AM makrofoto, 5. PP makrofoto
Chci hnojit ještě 9 dní a pak až do konce flushing. Jinak v G shopu mi říkali že je ideální doba na pár dní toho bio-bloombasticu, že to podpoří tvorbu cukrů a výsledný produkt bude sladší a kompaktnější. Tak snad.