Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nazdar rizkologove,
mohu-li, rad bych se zde neco zeptal: zkusil jste jiz nekdo nechat zakorenit coby rizek list, event. cast listu?
Budu muset osmidlat z venovane kytky (desne vytahla, ze skleniku) spoustu listiho, neb se zacina kacet - bodejt, kdyz ji kamarad tahal z qetinace (nevim proc), tak se mu povedlo kytku pripravit o vetsinu korenoveho systemu, takze musim prizpusobit vrsek, aby tolik neodparoval. A kdyby rizkovani z kusu listi melo sanci na uspech, proc ho nezkusit, ze. Takze jeste jednou: zkousel jste to nekdo?
Dik za odpoved.
Nevim, proto se ptam. Ale pripomina mi to, ze jsem kdysi videl vyrobu rizku takovymto zpusobem: listi rozrezane na kousky (docela to pripominalo rezanku) nasledne vlozene asi po 10-15 ks do roztoku (???), kde se na ne svitilo a sklenicka se v takovem udelatku otacela. Za nekolik dni byla z kazdeho kousku listku kulicka, nebo spis hrudka zelene hmoty a ten se nechal korenit atd...
Vim, ze to byla zcela jina kytka, ale ... fungovalo to.
Omlouvam se breederovi za off-topic reakci, ale snad me pochopis - je mi lito vyhazovat material, tak se ptam.
Ahoj nevíte nekdo jak se dá zjistit z malé kytky kterou bych chtěl nařízkovat jestli je to samec nebo samice
nebo se to musí prehodit na 12/12aby se dalo zjistit?
Ale kdys se to prehodí pak us to nejde nařízkovat že?
Lopata: Vezmi z potencionalni matky rizky, zasad je a dej (ty klony) na 12/12. Za 3-4 tejdny uvidis vo co go... Jinak proces "vykveteni - navrat k rustu" se jmenuje reverging. Moc mi ten reverging nikdy nesel, tahle metoda je o hodne jednodussi.
Pekna houba.
Me by zajimalo ,proc davas rizky do kokosu ,jestli to ma naky vyhody oproti rockwoolu. Me se zda lepsi rockwool ,dit u nej je hned videt ,ze rizek zakorenil ,ale rad se necham poucit.
To Virdis
hele povidal sem si o teto metode s tatou moc si to nepamatuju takze v nejblizsi dobe upresnim
svoboda prvního končí tam kde začíná svoboda druhýho
When you walk through a storm,
Hold your head up high,
And don't be afraid of the dark,
At the end of the storm is a golden sky.
And the sweet silver song of a lark.
to hell
-nevym v jakou hodinu ci v jaky fazy je spravny usmiknut rizek, ale pote co je presazeny, mu jiste prospeje noci cyklus. rizek si muze pres noc odpocinout, pop. se ztoho tak trochu vzpamatovat, a zacit zakorenovat.....
..jinak co se tyce rizku z listu.... sam tomu neverim, ale v jednom High timesu bylo foto rizku prave z listu! vlastne uz dlouho mi to docela vrta hlavou... kazdopadne to asi tak moc jednoduchy nebude...
foto najdu, ale driv jak za mesic ho necekejte...
..terba se to tady nekomu povede i driv!