Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
[QUOTE]Původní příspěvek od Expresion
[B]Jak se to ma s vybojkami Philips.
Vysokotlake sodikove vybojky (H.I.D.) se vyrabeji dvema technologiemi
Ahoj frajere. to co pises ja skvela informace pro lidi co do osvetlovani nedelaj. nase firma do svetel dela a ja o nich neco vim.( jen neco a o osvetlovani rostlin nic ). mam k dispozici podrobny katalog philips a tam je grafu a zapalovacu a tlumivek a kondu na kazdou vybojku nekolik. kdyby byl zajem tak oskenuju nebo prefotim a poskytnu sirsi verejnosti. mne ted zajima co tam neni a jestli to vis tak mi pomoz, moc prosim. bodl by graf tepelne- prostorove-vyzerovaci.(jak to okolo telesa vypada s teplotou a tim i s vetranim a topenim) bud tak laskav a odpovez mi i negativne.papanek i od sata S+
můžete mi někdo poradit dobrej 70 nebo 150 watovej komplet, potřebuju to jen na kvetení, pěstuju pod zářivkama a celkem to jde, ale prej jsou špatný na květ, proto to shánim, dík za jakoukoliv pomoc
Původní příspěvek od Deda Mraz Teslamp má letní slevy až 80%, týká se to veškerého sortimentu, tedy i výbojek, viz. následující odkaz: http://www.teslamp.cz/cenik7.htm
Enjoy.
doplněk: pro zajímavost ještě parametry několika vybraných typů
uv zareni rozhodne nepodporuje tvorbu thc, ale pryskyrice, kterou kytka vyprodukuje na ochranu... to neznamena vetsi potenci, obsah thc se ridi hlavne dedicnosti, a pak podminkami rustu (UV -ale nema vliv na thc potenci..)he?
spaceman_86: Myslím, že máš pravdu jenom na půl. Primárním účinkem přisvicování UV zdrojem je sice zvýšená tvorba pryskyřice, ale zároveň kytka s kvalitním genetickým základem nebude produkovat pryskyřici prostou THC. A ta pryskyřice je pak ten THC navíc...zvlášť když právě pryskyřice má ze všech částí konopí nejvyšší koncentraci THC.