Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No, az kupim pozemok, zasadim sadenicu tak, aby v okoli 50m nic nebolo A preco sekvoja? Par som ich videl a fascinovali ma - laska na prvy pohlad . Jo, a dalsi strom bude pak Ginko Biloba - rastie expres rychlo a je liecivy.
zdur,pekna sekvojka,taky sem chtel zasadit malymu,ale otec me to rozmluvil,prave kvuli tomu mistu,sic mam zahradu peknou tak sekvoj by ji tretinu zabila...no vyresil sem to araucariou,blahocet chilsky...az se narodi holka tak zasadim magnolii...peace at to roste...
Ahoj, pozrel som si ten tvoj threadik a vidím, že to nevyšlo, škoda...ono sekvoje za mlada rastú strašne pomaly a odporúča sa držať ich za sklom kým sa nejako neosamostatnia kľudne tak rok dva....a ak budeš plánovať Gingko biloba tak si daj pozor či budeš brať samca alebo samicu...plody hodne smrdia.