Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim dnes som dokončil minimalne upravy boxu to jest:
-bočný ventilátor na príťah som otočil aby slúžil ako odťah
-dve 11w usporky som odstránil kvoli zbytočnemu teplu ktoré vyžarovali (teplota presahovala takmer 31 C°)
-pridal som dalši ventilatorik na ofuk (do laveho horneho rohu)
+ handru na udržovanie vlhkosti som odhodil a dal som tam rašeliník
Hoj. Škoda, že ta šroubovice od úsporky nemá větší průměr, mohl bys ji na květinku nasadit, jako svatozář celý mi to připomíná takový ty oldschoolový obrázky s počítačový poapokaliptický hry Fallout. ostatně i ten box zevnitř vypadá, jakoby přežil nukleární zimu. Ta syrovost je ale zvláštně sympatická a undergroundová. Budu se zájmem sledovat
Hovno smrdí od konce.
Když nejde o život,, tak jde o hovno.
Kritizovat, urážet, zesměšňovat a všelijak slovně, či fyzicky napadat kus hovna je plýtvání energii, protože, je už ze své podstaty splachovací.
No a vovovovovovovovotom to je.
Vo hovně
Naposledy upravil "Piece of s**t" 30-05-2013 v 19:29 PM
Původní příspěvek od "Piece of s**t" Hoj. Škoda, že ta šroubovice od úsporky nemá větší průměr, mohl bys ji na květinku nasadit, jako svatozář celý mi to připomíná takový ty oldschoolový obrázky s počítačový hry Fallout. Budu sledovat
No tato usporka bude myslim zatial stačiť rastlinke na rast... na kvet idem zobrať asi 85w cfl od elektroxu... žial financie mi vystačia len na túto volbu... časom to vytuním .. planujem kupiť 4x takéto LED-ky..
Původní příspěvek od "Piece of s**t" Hoj. Škoda, že ta šroubovice od úsporky nemá větší průměr, mohl bys ji na květinku nasadit, jako svatozář celý mi to připomíná takový ty oldschoolový obrázky s počítačový hry Fallout. Budu sledovat
vlastne na kvet nechám aj túto... kedže ma 2700K.. a tu 85w tam len pridám
Thááák prinášam najnovší update :P dnes som mal viac-menej "boxovací" deň
nudil som sa tak som vytvoril malého bráchu môjho terajšieho boxu...
dôvod je taký aby som konečne mohol vyhodiť noname-a zo skrine a tym dať väčší priestor pre vyvin newyorku .. hah... tak pripajam par fotiek po-očumujte to )
tak stala sa trošku neprijemna vec v piatok.. ožraty KEKET som ju trošku prelial tak zožltli prvé listky v sobotu a trošku povedla.. mal som menšie stressy ale už sa vzchopila po dvojdnovom suchu.. dnes večer ju polejem odstatou vodou btw. 14. deň
joooj šťastný som :P rastlinka sa vzchopila pridávam pár uhlov pohladu ked tak napište ked sa vam niečo nebude páčiť ale ja som osobne spokojný aspon s tym že už vyzera byť riadne v pohode -- 16. deň