Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim.. OG kush jsem sklízel nějako v půlce října.. dokvétá celkem v pohodě, plíseň minimální. Co se týče smokereportu tak můžu říct, že OG byla jedna z nejlepších kytek. Dobrá ovocná chuť, silný high. Výnos průměrný.
Na sušinu bych taky rád,páč takhle obsypanej venek sem dlouho neviděl a jestli vůbec.. si myslim že po usušení to bylo k nerozeznání od podlampovky Po shlédnutí tvojí galérky sem hned musel seeds objednat takže letos budu zatmívat OG kush od dinafemu a RQS..snad se mi povede aspon stejně dobře jak tobě :-) na tenhle model sem moc zvědavej :-) fakt pěkný :-)
Groweri, co tak ist do vsetkych OG? Ja idem od RQS, zaujimalo by ma od dinafemu OG, ako su na tom v porovnani s konkurenciou a tak. Takto obsipanu ganju som ani ja nevidel, mal som OG od RQS a bomba, proste prvotriedna ganja, len skoda ze mi ju ukradli. Vobec mi je divne ze na tak znamej stranke ako grower.cz je uplne malo reportov a growov OG kushu, snad sa to zmeni, pretoze ta genetika ma strasne dobry potencial.
Můžu říct že OG z balkónu byl silnější a lepší než kdejaká lampa. Chuť ovocná, postupně jak to zrálo spíš zemitá. Stavy několik hodin. DINAFEM má podle mě obrovský potenciál. Mluvil jsem s pár lidma z té banky, a pro CZ jsou jejich modely top, protože na severu Španělska v době sklizně hodně proprší a ty modely jsou na takové podmínky stavěné. Letos OG, Industrial Plant.
zdravim mam jeste dotaz jestli si vybavis kdy se ti prepinal og na kvet.. mam ve foliaku dva OG od dinafemu a oba sli zhruba zacatkem zaří..ae na druhou stranu si rikam ze v tom foliaku by to mohlo doject dik za odpoved