Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec groweři!
Tak AutoNL na stromě už krásně kvete. :-) ALGA GROW už je zbytečné dávat, takže už bude holka jen o vodě...
V kopřivách to vypadá vcelku dobře---> holky sa tahnu za světlem. Akorát je mám něčím napadené... :-(
Zdar growerům!
Tož po dlouhé době zas update :-). Stručně- Auto NL slizeno(suší sa), ale výnos mega moc bída :-D (cca. 5g).
Na políčku v kopřivách sa holkám ovšem daří výborně :-)
Btw. nemáte prosím někdo zkušenost s Bubble gum(autofem od Fair seeds)? Za vaše rady, zkušenosti a připomínky předem mnohé díky!
1. sklizeno :-D
2.White russian auto
3.White russian auto
4.Northern lights autofem
5.White russian auto
Nazdárek!
Po dlouhé době je tu opět fotoup. Úspěšně sem zasadil bubble gum auto, akorát se obávám, aby stihl dozrát do října. Tady přikládám pár photos z pole v kopřivách. Btw. můj vyhulený kamarád, co mi dával semínka White russiana asi pěkně kecal o tom, že je to autoflower, ale co už no... :-D
Zdarec tak přidávám už jen pár foto z loňské sklizně...o nějaké fotky sem bohužel přišel :-( a pár jich snad ještě dodám. Každopádně teď už je třeba se soustředit na letošek :-))
Pěstu zdar!