Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
slunicko - no ale to sem si mohl rovnou koupit kulaty kvetinace, tyhle sem chtel z uspory mista
nevim jako proc k nem nemuzou nomalne prodavat ctvercovy sou to proste kokoti asi se na to shaneni vykaslu a dam tam ty vod tech nanukacu jinak diky vsem za napady
Zdar, nevím kam tento dotaz hodit, tak snad jsem to vymyslel dobře. Chtěl by se zeptat jestli máte nějaký tip na nákup velkých, nejlépe 14-16 litrových čtyřhranných květináčů. V bauhasu ani v OBI jsem nepochodil a v g shopech pokud jsem našel tak velké, tak je měli vyprodané. Díky moc za rady.
Prosím o radu pokud nekdo ví kde koupit čtvercový kvetináč. Potřebuju cca 7L a 10L, ale i obdobné.. Byl jsem v Baumaxu a Obi, ale vedou tam pouze takové ty nižsí a širší, což si myslím není úplně vhodné. Na netu jsem taky nic nenašel. Posílám obrázek toho, který nemyslím.
Popřípadě podotázka, že je tento "široký" tvar vhodný??
Tak sem to spojil s dalšíma třema úplně stejnýma tématama a nestačím se divit jakej s tím mají lidi problém jak už psalo x-lidí -> google friend poradí a najde!
Takže zavíračka a asi mazačka, nebo to nechat jako odstrašující případ?
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-