Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ted jsem na tim vsim este troska premyslel. Napadlo me jestli by to infracervenny zareni neslo odstinit na clone vyrobene z plechu. Clona by se zahrala a tim by take ohrivala vzduch okolo. To cele by bylo zapustene do ohebne alu trubky. Teply vzduch by potom vtahoval pc vetrak 120x120 primo do skrine. Jsou to pouze spekulace ... co si o tom myslite ? Prikladam foto navrhu
Tak som sa prave vratil z pivnej vypravy kde je vzdy cas na premyslanie. Neviem ci poznas ten vtip "retazou po guliach", pripomina mi to tvoj pekny obrazok s vyhrievacim telesom a ventilatorom. Okrem toho ze budes minat elektrinu do ventilatora(sice zanedbatelnu), budes zaroven prudenim vzduchu ochladzovat to keramicke teleso. To asi nechces. Takze prdni to priamo do bedne, bez clony a hlavne bez fukania.
Objednal jsem topnou zarovku 70w a v Hornbachu jsem koupil AL tvarovatelnou trubku. Zarovku hodim do trubky a trubku zavesim do skrine. A uvidime co to udela.
Původní příspěvek od Vemach proč si nekoupis přímotop? teď mají v hornbachu takový solidní za 399 s termostatem mám ho ve svém boxu a maximální spokojenost.
moje řeč kua... máš recht. Serte už na všelijaký zhovadilosti, protože spotřebovaná el. energie se stejně mění na teplo beze zbytku. Jestli tam dáš 10000W nebo 50W, pořád potřebuješ vytopit na 18°C a přes to nejede vlak... termostat to pohlídá.
Topné kabely, žárovky, podložky, deky.... blbost. Kupte si přímotop, v nejlepším případě s externím, spolehlivým termostatem a máte vystaráno do smrti.
Ať to roste.
Lampa koupena a vlozena do Alu trubky, aby byla odstinena. Vse jsem strcil do skrine. Pres noc svitim 30 minut a potom 30 minut pauza. Teplota kolisa od 23 do 25 stupnu. Primotop zatim netreba. Diky za rady.