Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kiti si jedou pěkně, nekyne to jako pod 400w nebo 600w, ale i tak mi dělaj radost :-).
Hnojit budu maximálně ještě tak 5-6 dní, a pak začnu s flushem. Mám připravenej 20l barel s odstátou vodou, upravenou na PH 5,5 (nebudu používat final, pouze čistou vodu), poprvé proleju komplet celej květináč (5l na kytku) pak už jen když začne vytékat voda do podmisky.
NLka sou pěkně cejtit při otevření skříňě, takovej nasládlej smrad jak když zavane vítr od prasečáku. Pacháč to zatim dává, v pokoji nic necítím.
Je mi známo a sám jsem se o tom přesvědčil že když sou cejtit hovna tak je hustej STONED model :-)))))))))))))))).
Dnes jsou kiti 14. den proplachovány, z toho 13. dní na čisté upravené vodě s Ph 6. Dnes zalito a přidáno do vody final flush od GROTEKu, s příchutí Borůvky (pouze u 2. kiti, které předtím dostávali SUPERThrive - uvidíme jaký bude rozdíl). Kiti ale zatim nejsou pořád na kosu, maji ještě celkem dost bílích chloupků a pořád ještě kynou. Snížím světelnou periodu na 6/18, a doufám že budou do 60 dne hotový, už se na ně moc těšim ;-)
V amazonu jsem NLka sklízel v 52 dnu a to mi přišli už krapet přezrálý.
Nějaké foto Z DNEŠKA, konečně už s pořádným foťákem.
tak dnes maj NLka 1. den tmu, jesště jeden den zítra a KONEC. Celkem to tedy bude 62. dní na květu.
Během zkrácené periody na 6/18 se krásně zakulatili a zabarvili se chloupky na cca 50%. Kiti včera navštívíli kadeřníka (viz foto), dnes kvalita z mobilu je to nic moc. Zítra dotáhnu pořádnej foťák ať je na co koukat. Smrdí to jako kráva, takovej umělohmotnej smrad. Až je to nepříjemný. Něco jako když jsem před lety pětoval NYCD, ten taky hrozně smrděl. Uštípnul jsem jednu stření paličku na test na smoke report.
Čus, máš to moc pěkný a ten smrad taky znám mam shark shocka a smrdí to fakt jak umělohmota ,fakt nepříjemnej smrad,ale když si čuchnu k samotný kyti tak krásně voní..
Sklizeň
Kytky byli seknutý 62. den, už byli 2 dni jen ve tmě s větráním na plný pecky. Krásně zhnědli chloupky, lisstí už začlo žloutnout a pomalu samovolně odpadávat. Bohužel jsem je neblejsknul, zapoměl jsem (chlast no :-) sorry).
Sušení
Zkosil jsem je 11. 6., vysí ve skříni 6 dní a už jsou pěkně suchý (je to dost rychlé, ale buhužel nebyla jiná možnost - pokoj byl za posledních pár dní pěkně vyhřátej - počasí zrovna přeje, když ho nepotřebuju). Ale zase nejsou to takový salámy jako jsem byl zvyklej z pod 600w.
Smoke Report
První brko sem už otestoval včera, vybral jsem si Kytky z pravé strany - hnojeny SUPERthrive a proplachovány Final Flushem od Groteku s příchutí borůvky. Po odpálení krásně čistej kouř, s hodně pronikavou vůní (HOVNA), a hlavně to neškrábe ani nedusí (ke konci jointa už je to trošku pálívý na jazyku - ale lepší než u jinýho modelu). Stav - nejdřív chvilička slušnýho HIGH a pak dloooouuuuho STONED :-)
Druhou stranu, doplnim. . .. . . . .. .
Váha
Ta mě překvalpila 92,3g . Kytky co dostávaly hormony navíc a ve finále grotek při flushi, měli větší gramáž (myslim si že i docela znatelnou):
Lstrana - 42g
Pstrana - 50g
Foto (mobil)
1 - Po ostříhání
2 - Srovnání
3 - NL
4 - NL zoom
5 - NL's