Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Hopík44 Zdárec,
jak píše Petis když už regulátor, zvolil bych raději tento http://klecka.cz/growshop/Ventilace...-regulator.html s termostatem. Používám ho na Prima klimu 400m3. Je fakt že termostat využiju jen v období růstu, pak jede stejně na 100% ale na menší otáčky stejně dělá ten nepříjemný elektrický bzukot!
A zásuvkový regulátor jak uvádíš v 1 příspěvku jde použít v nouzi také ale v Obi ho mají asi za kilo! Mám na něj zapojený PC větrák ve skříni a zatím šlape.
yabasta: ten ventilátor mám také, teď nedávno kupovaný (cena 1700Kč) + regulátor RVS (bez termostatu) a musím říci, že jsem max. spokojen. Opravdu tichoučko. :-)
EDIT: Bez regulátoru ti to ty problémy nedělá? Je to jen triákový regulátor, jestli se nepletu...