Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ale jo, už jsem je reklamoval a vždy se to objevilo znovu a naposled mi nevrátili prodejní paragon, což jsem si uvědomil až doma, přítom jde pouze o dvě CFL 250+80W.
Klidně si připlatím za kvalitní spínačky do tisíce, jen vědět jaký !! (třeba i na lištu) aby to zase nebyly vyhozený prachy, ale dva litry je opravdu moc, pokud by odešly i ty jediný co fungujou na sodík, tak už je to investice za 4 litry.
Tolika se v elektru nevyznam.. to ti neporadim.. jaj s tim paragonem tě dobře nadrbali.. na dvě CFL 250+80W by měli úplně v pohodě digitálky stačit.. Doufam že ti někdo jinej poradí víc než já.. (já ti moc neporadil)
Souhlasím, že v akci se dá koupit pěkný zboží.
Psal jsem hlavně o bezpečnosti a ta něco stojí. Jestli chce někdo ušetřit, ať si šetří. Bohužel se dá v ČR koupit čínský elektromateriál, který odpovídá ceně. Hele za dvě kila vyrobit spínací hodiny s digitálním displayem, dát tomu patici, obal, poslat to do Evropy a ještě na tom vydělat, tak tomu se říká PĚKNÝ zboží za PĚKNÝ prachy, o kvalitě si udělejte obrázek sami.
Netvrdím, že jsem nikdy nekoupil hodiny v akci. Právě naopak, dokonce několik, ale už nikdy bych to neudělal. Toť můj názor podložený zkušeností.
Jen pro zajímavost: Kámoš pěstuje pod čtyřkilem několik let a světe div se, používá analogové hodiny z obi.
Jde to, ano, ale musíte mít štěstí na hodiny. Pro ty co neradi riskují, doporučuji koupit opravdu kvalitní.. ano ty drahé.. hodiny.
Původní příspěvek od yara Ale jo, už jsem je reklamoval a vždy se to objevilo znovu a naposled mi nevrátili prodejní paragon, což jsem si uvědomil až doma, přítom jde pouze o dvě CFL 250+80W.
Klidně si připlatím za kvalitní spínačky do tisíce, jen vědět jaký !! (třeba i na lištu) aby to zase nebyly vyhozený prachy, ale dva litry je opravdu moc, pokud by odešly i ty jediný co fungujou na sodík, tak už je to investice za 4 litry.