Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Po tydnu suseni
Foto:
1)Nebula
2)Budha, Bublegum
3)Jiz ve sklenicich
po odstrihani palicek zvazeno neuveritelnych 30G...
po kompletnim souctu i se zastipky palic co stinily je celkovej vynos mezi 55 - 60G..
Jiz jsem vypalil asi 35G a je to vyborny, nadherne voni a ma prijemne nasladlou chut...
jen tak jsem zkusil spocitat GE Index a vyslo mi 0,64...
Byl proveden Upgrade a to sice ve vylepeni vrchniho dilu growfolii..
Hroznej oser uz nikdy vic lepit folii... Priste investuju do poradne barvy co drzi.. no nic, snad to bude v pohode...
Mas to k sezrani g_muzi mnam, K+ zajimalo by me jak dlouho ti trva nez vsechno zapletes a hlavne jak to z toho pletiva dostavas ven, jinak mooc peqny kyticky
TO Bambo: Zaplejtani neni nic jineho, ze zatahnu za ten hlavni stonek a kytku odklonim od pletiva, sama proroste dovnitr... A ven to jde po vetvickach.
Dik