Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pekne ty ten afghan x ww mi pride najpotentnejsi, u jacka skoda ze si nevystrihal spodky, mas tam par polomrtvych vetviciek, ktore si mohol odcvaknut, ono by ti to dorastlo hore, kde je dost svetla teda aj vacsia tvorba aktivnych latok..inak krasa, som zvedavy, kolko ti to hodi
600W
Zipper, zipper, zazipuj ten sakl ať to necejtí krypl!
Dnešním dnem skončilo sušení všech léčivek a tady jsou výsledky.
1 foto - 26gr - Afgan Kush x White Widow
2 foto - 38gr - Jack Herer
3 foto - 47gr - Medicine Man
4 foto - 26gr - BlackWidow - na displeji je 31, ale odečítám cca 5 gr listí
5 foto - 32gr - BlackWidow - na displeji je 42, ale odečítám cca 10gr listí
Poslední dvě holky (4,5) jsem nestříhal, protože část půjde do mastičky, takže to nevadí a taky jsem zjistil, že to listí jde po usušení v pohodě dolů a šišky zůstanou.
Celkem - 169gr pod 250W, z toho některý spodky šly při stříhání i s listím do krabice na mastičku a ze zbytku budou Pegasovy kapky. Z toho důvodu taky nebude žádný jiný report.
Je škoda, že na pěst zůstalo jenom 5 rostlin místo plánovaných šesti, výnos mohl být o trochu lepší, ale s regulérními semeny je vždycky vopruz.
az na tie black widow myslim ze moc vydarene kolo a pekna pestrost genetik, u herrera som podla vzhladu celkovej kytky tipoval viac, ale aj tak myslim, ze mozes byt spoko GJ, rad sa pozriem na dalsie pociny
600W
Zipper, zipper, zazipuj ten sakl ať to necejtí krypl!