Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Přes noc stříknuto Phytaminem. Přidal jsem nový roztok s vyšší dávkou hnojiv AH. Barvu mají dobrou, ale extra to neroste. Opravil jsem zvlhčovačku, ale musím poladit větráky. Je to tam jak na větrný hůrce. Plus asi to nepůjde bez spínače vlhkosti.
Kořeny začaly hnědnout, špatný... Ale před pár dny jsem silikonoval díry v boxu (kde byly držadla), protože to začalo protékat. Ale neměl jsem na výběr. Tj vzduch měly dost naprd, tak možná to bude tim. Teplota vody kolem 20 stupňů.
Ph kolem 6, EC 0,7
Brzo zapojím zvlhčovačku na čidlo, uvidíme zda přežijí, zatim se jim stále moc nechce..
Jestli jsem je tim silikonem moc nepřidusil.. Při nejhoršim rozjedu novou várku a dám si už pozor..
Takže, světla jsou dobrý, skříň ladím v rozložení a přizpůsobení aera, ale dobrý, vzduchotechnika všechno cajk. Samotný aero je zatím o nabírání zkušeností. Nějaký lepší grow bude asi až v příštím kole. Kořeny jsou viz fotky tmavší, z toho odvozuju že kytky nerostou... Dokoupil jsem AH enzymy. Zkusím ozdravnou kůru. Protože všichni říkají, že hlavní je roztok a vzduch,... vylil jsem roztok a vyčistil box. Nový roztok: čistá voda s peroxidem 1ml/l vody. A po takto strávené noci jsem jim přidal něco enzymů na spravení chuti. Uvidíme. Základ je srovnat kořenový systém. Poté zkusím zase přidat hnojiva a rozjet růst... Vyndal jsem topení. Roztok má stejně stále kolem 22 stupňů. (nevím jak přes noc). Ventilátory včetně odsávání jsou zapnuty. Tj vhlkost je malá... pod 50(to je odsávání stažené na minimum, při vypnutém je vlhkost 70, asi zkusim ještě snížit výkon), ale raději budu udržovat čistej vzduch, než se to srovná (jestli teda).. Pro příště jsem koupil hydroton, který dám s rockwoolem do košíkům místo keramzitu. Ještě ho properu v lázni s ph 5,5 než to tam šoupnu. Ale to až příště. Uvidíme jak dopadne toto kolo. Fotky přidám až bude o co stát.. Zdar a sílu. Je to boj
můj plán byl nechat vodu s peroxidem 1-3 dny a pak udělat nový roztok s AH 1+2+3 + enzymy. Silikonoval jsem box před pár dny, když už vše jelo, ale nešlo to jinak. Z toho se podle mě uvolnily do vody různý svinstva. Teď už je silikon zvulkanizovanej a roztok novej. Uvidím zda se to zas chytne. Jedna kytka jede celkem v poho, další tři mají hodně zpomalený růst. Jestli se peroxid nemá rád s enzymama, to jsem nevěděl. Nechám to tak ještě den a pak asi udělám ten nový roztok. Díky
Včera jsem se bavil s prodavačem Growmarketu. Říkal že PH vody ideálně 5,2. Hledal jsem na netu PH pro aero a nikde nenašel ani zmínku. Plus říkal že nejlepší hnojky jsou Metropy. Ale co jsem mrk jsou hodně drahý a už mám AH 1+2+3 a enzymy, tak snad dobrý.
Lidi často píšou že mají PH 5,7. Tupec píše 5,6-5,8 Tak jestli těch 5,7 je osvědčený....??
Listy mají světlé fleky. Domnívám se že je to nestálým PH. Naprd. Namíchal jsem nový roztok, ec 850. Ph vylezlo z 5,8 na 6. už do toho nechci šahat.. Snad se rozjedou. Nejraději bych ten keramzit vyndal z košíků. Poznáte někdo ty fleky?
Podle mě je to dáno špatným PH kdy kytky nepřijímají určité živiny. Ale dokud se bude PH hýbat ,tak to bude pořád stejný. Keramzit půjde ven..
vypadá to na nedostatek horčíku nebo vápníku, jestly máš poblíž growshop tak ti tam určitě poraděj co ti pomůže, já měla taky problém se žloutnutím a bylo to tím že mi chyběly mikroprvky jelikož hnojím jen základnímy hnojivy... jed kokos a bylo mi řečeno že jim nevadí ani PH 6.0 což se mi potvrdilo
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.
Kytky se začínají pomalu rozjíždět. Zpoždění růstu tak cca dva týdny způsobené špatným PH a silikonováním nádoby s kořeny.. Rotační trysky gardena jsem nakonec namontoval dvě. Důvod prostý, když se ucpala tryska, celý to přestalo fungovat. Takhle to pojede v pohodě dál..