Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No moje vášeň proto udělat svět hezčí sobě i lidem ve svém okolí, byla díky dlouholetému vymývání mozků stopnuta mými rodiči..
A ani po shlédnutí velice pěkného dokumentu, zlepšení mého fyzického i psychického stavu, byli proti.. (Hold i špatná zákon berou vážně..Naštěstí si k sobě s Maryjane cestu vždy najdeme, sice přes peníze, ale co nadělám ) http://www.youtube.com/watch?v=4nC5RMvFOIs
(doporučuji )
Nejvíce se mě ale dostala perlička, když mi otec na to že kouřím řekl "to je jed ne ? " přitom sám kouřil 25 let cigarety (tabák)
Velice děkuji za vaši ochotu a trpělivost se mnou a i když vaše rady nevyužiji teď tak jednou v budoucnu ve vlastním hnízdě budou určitě k užitku
Ale chtěl bych se zeptat jak je to s pěstováním více druhů MJ v jednom boxu ?
Samozřejmě obě budou jen feminizované ( je mi jasný že když jedna bude auto které, se svítí jinak jak normálu tak to nemuže bejt pod stejnou lampou )
Ale zajímalo by mě jestli v tom jsou nějaký rizika
Příklad: 3x Jack Herer 2x White Widow
V pohode môžeš mať viac modelov, ale sú menšie komplikácie pri ukončovaní. Každý model zreje trochu inak, takže si hlavne veď dobré záznamy a naštuduj o daných modeloch čo sa dá (tu na groweri nájdeš asi každý model, tak to odkukáš). Ak chceš dávať ku koncu kvetu aj napr. 48 hodín tmy, tak budeš možno potrebovať nejaké vetrané miesto, kam dáš finišujúci model, pokiaľ na druhý - ešte zrejúci - stále svietiš.
Čiže vyberaj modely, ktoré majú čo najpodobnejšiu dĺžku kvetu a stavbu rastliny, aby ti jeden model neprerástol druhý aj o 30cm... (Čo by mohol byť ppre teba problém, keďže asi nepôjdeš nejakú 400W HPS, ak nechceš aby o tom rodičia nevedeli...)
Pokud pojedu bez zvlhčovačky je reálné na 8 hodin vypnout odtah z boxu ?
Nastavil bych světlo tak aby i ve fázi růstu 18/6 bylo těch 6 hodin tmy ve stejném časovém úseku jako je vypnutí ventilátoru z důvodu tepla..
Bude to v pokoji kde se spí a když to bude hučet tak to asi bude někomu vadit
Přísun čerstvého vzduchu je pro rostliny důležitý, ale to asi víš..
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Chtěl bych se ještě zeptat na další asi triviální dotaz..
1.Jak se to dělá s elektřinou v bytě ?
Já elektrice nerozumím vůbec.. To si vezmu prodlužovačku natáhnu jí k boxu a do ní zapojím všechno potřebný ?
Nerad bych kdyby mi to tu vyhodilo pojistky v bytě a tata na mě vyletěl co zase dělám Nebo nedej bože v celým paneláku..
2.Je nějak nebezpečný napojit jednu prodlužovačku do druhé a až do té druhé zapojit věci na grow?
Jak se totiž dívám tak tu nikde nemám poblíž klasickou zástrčku ve zdi.. jedna tu je ale to vypojit nemůžu.
Původní příspěvek od Klidecek Ještě bych se chtěl zeptat..
Pokud pojedu bez zvlhčovačky je reálné na 8 hodin vypnout odtah z boxu ?
Nastavil bych světlo tak aby i ve fázi růstu 18/6 bylo těch 6 hodin tmy ve stejném časovém úseku jako je vypnutí ventilátoru z důvodu tepla..
Bude to v pokoji kde se spí a když to bude hučet tak to asi bude někomu vadit
Vypínání ventilace je vždycky spíš mínus než plus. Na růstu ještě dejme tomu, ale v pokročilejším květu už si to nebudeš moct dovolit. Tu ventilaci si odhlučni tak, aby ti nevadilo když pojede nonstop. Jakejkoliv pokus tohle obechcat = plíseň a smrad po celym bytě, když nepujde vzduch přes pacháč.
Oběti komunismu 1948 - 1989:
- 205 486 odsouzeno
- 248 popraveno
- 4 500 zemřelo ve věznicích
- 327 zahynulo na hranicích
- 170 938 občanů emigrovalo
mě je jasný že je to mínus a na škodu kytiček, ale snažím počítat s každou možností co nastane.. těžko se to vysvětluje a to sem si zrovna dal
Více méně jsem se dívl dálp o odhlučnění a kromě zaboxování ventilátoru jsem oběvil Sonoflex místo Auflex.. Je to dražší ale mělo by to zase poskytnout nějakou izolaci
Popřípadě nějak zaboxovat celý box nějakým polystyrénem ale to nevím kde bych scháněl takový plachty a co teprve utěsnil aby to bylo funkční
Původní příspěvek od Klidecek mě je jasný že je to mínus a na škodu kytiček, ale snažím počítat s každou možností co nastane.. těžko se to vysvětluje a to sem si zrovna dal
Více méně jsem se dívl dálp o odhlučnění a kromě zaboxování ventilátoru jsem oběvil Sonoflex místo Auflex.. Je to dražší ale mělo by to zase poskytnout nějakou izolaci
Popřípadě nějak zaboxovat celý box nějakým polystyrénem ale to nevím kde bych scháněl takový plachty a co teprve utěsnil aby to bylo funkční
Veškery info o odhlučnění tady je, stačí mít snahu ho najít Já ventilaci nevypínám vůbec a ani bych to nikomu nedoporučoval. Lidskej faktor vždycky způsobí nějakou chybu a například přes léto může výpadek ventilace znamenat rychlej konec.
Tak podle toho co na tu prodluzku planujes povesit ..jestli to 4 kilo jak pises na zacatku, tak obecne doporuceni je spinat pres stykac, takze spis nez prodluzku kup CYKY 2,5 mm prurez, a pres věnečky si to rozved do novych zasuvek - to musis vedet ty co vsechno budes chtit zapojit.
Pokud bys jel mensi přikon, da se i pres prodluzky, ale bacha na kvalitu, radsi priplatit par korun, lowcosty ojebavaji co jde .
(00:53:48) WAMParjan: ty vole oni toho asfalta ještě nevykoply ? to budu muset udělat sám ?
(11:20:09) Psycholog: uz koncim radsi taky to nema cenu....na horsim chatu sem nikdy nebyl snad