Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tady to je vse dohromady a kdo bude mit chut, muze asfaltovi poradit celkove mnozstvi. nejlepsi radce bude ocenen nehynoucim respektem a mozna aj treba nejakym tim kackem
vysledky za tyden (10.2.2013)
Cest. Kdyz jsem ho delal poprve, tak jsem si rikal jakej to je opruz. Postupem casu jsem si vychytal postup, pomery vody/ledu a silu michani. Co ti budu povidat, zacalo me to desne bavit a mam to jako relaxacni cviceni (jak vyrobu, tak....)
Co jeste nemam uplne vychytany je lisovani. nejakej jde uplne perfektne slisovat a nejaky zustane sypky. ZAJIMAVE.
Jinak zacinam s vyrobou lisu, tak kdyz to dotahnu do uspesneho konce, urcite popisu a nafotim.
pic
Mám pro Tebe i ostatní jeden vylepšovák na zvýšení výnosu.
Nejdůležitější při výrobě touto cestou je míchání a následná
filtrace. Hodně lidí používá na mixování ruční šlehač s metlami,
což je super. Ne už tak super pro výnos, ten šlehač a metly
Stačilo koupit za 70 kč takovou to metlu, použít vrtačku a
pevnou nádobu - viz. foto. Samozřejmně spousta ledu,
který tento trhač trichomů rozseká po chvíli až na tříšť.
*Dokonalost tkví v maličkostech, tvořit dokonalé není maličkost !*
.. Rozdíl mezi námi a ostatními je v tom,
že my neříkáme ani polovinu toho co známe,
zatím co oni neznají ani polovinu toho co říkají ..
Stačí několikrát na pár vteřin pustit, zakvedlat
v protisměru a je hotovo. Na zbylých listech,
nezbyde žádná pryskyřice. Pak použít Tvůj
postup, nebo nechat přefiltrované odstát
a čistit doléváním čistou vodou namísto
té zakalené.
Časem ovšem nejspíš zjistíš jako já, že takový to hašiš
sice super funguje a zdánlivě chutná, ale ani náhodou
nechutná ani nefunguje tak dobře, jako uzrálý
hašiš dělaný suchou cestou.
*Dokonalost tkví v maličkostech, tvořit dokonalé není maličkost !*
.. Rozdíl mezi námi a ostatními je v tom,
že my neříkáme ani polovinu toho co známe,
zatím co oni neznají ani polovinu toho co říkají ..
Děkuji za K+ a příspěvky. S tou vrtačkou jsem již experimentoval, avšak bohužel jsem kvrdlal tak vehementně, až byl výsledný materiál zelený jak brčál, tak jsem se raději vrtil k "analogové" klasice. Těch pár vteřin dozajista stačí.
Výsledek je opravdu silný haš, který se chuťově v jointu ztrácí, protože ho tam nejde nacpat moc. Slyšel jsem, že vodní haš díky vodě přichází o svoji chuť a vůni. Na suchou separaci mám spadeno již dlouhou dobu, ale veškeré mé pokusy končily spíš nezdarem. Špatná síta, moc velká síla při bubnování......... polepším se...
Tak jsem si ten lis nakonec spíchnul (s pomocí...)
Ten šroub je tam navařený jen jako "ucho" na vytahování.
Do lisu fouknu materiál v celofánu, nasadim vršek, nechám v troubě předehřáté na 100°C po dobu cca 5 minut a stahnu stužidlama (v rukavicích). Nechám vychladnout, povolím, sundám vrchní díl (jde to s obtížema) a vyáthnu ven. Rozbalím celofán, kochám se a připadám si jako arabský šejk