Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
JJ jsou od výroby napuštěné, ale když je vykouříš, dostaneš z nich všecko pryč, úplně se to vypaří, takže zůstanou jen bilé kamínky, a měl jsem to v ruce a žádný bordel nedělají... musím říct kamošovi ať to nevyhazuje a zkusím to. Ale taky bohužel nemohu přijit na to, z čeho se to vyrábí a našel jsem dokonce i nějake perly, vypada to podobně jak hydroton
no hele z obyč průmyslovýho granulatu se ti taky nic neuvolnuje, záleží na matrošu, z čeho myslíš že se vyráběj plastový výrobky? netvrdím že je to to samý, ale kdysi jsem s tim chvilu dělal a silně mi to připomíná, dát do toho kytky mě nenapadlo,škoda..
Já myslím, že to bude nějaky odpadní plast, je to vidět, nejsou vůbec totožné ty drobky atd. A akorát se toho chcou zbavit tak tomu přikřli něco a dali cenu nic vic. Myslím, že existujou spousta materialu ze kterých se nic neuvolňuje, jsou imunní vůči vodě a neovlivňují PH. Každopádně je to novinka a je to třeba zkusit Já se ničmu nebráním teda až na tu cenu.
no to s tebou souhlasim taky jsem laboroval kde s cim,,a zatim sem vazne veru rad,, ze se mi do ruky dostalo neco takovhleho,,, uvidime po celkovem roundu,,ale vcera jsem presazoval tak mi to tahani keramzitu malicko potrhalo malinke koriny,, skusil jsem to smichat s tim flohydronem,,a s cistenim to bude uplna sranda,, stejnak mas daleko vetsi srani po otocce, s keramzitem a hydrotonem,atd,,, tady to vidmi zatim jako asi nejlepsi variantu,,a vazne mi nevadilo dat par korun navic,,
Jj s tim čistěním si myslím, že to nebude zas takový problém, můj děda ma takovou tu malou pračku z teleshopingu a kamarád měl spoustu zasraneho hydrotonu, a v te pračce se to moc hezky umylo. S tím plastem si myslím, že bude o moc méně práce na udržbu, si myslím, že se ta špína a bordel na to moc chytat nebudou. Však uvidíš sám, budem čekat na info
jasne,,presne tak musime skusit a pak muzeme resit,,, rikam ja sem zatim spokojen uvidi se az casem,, ale rikam si ze by asi nikdo neztracel cas necim co by jim pak nekdo hodil na hlavu a hlavne co jsou novinky na trhu pro bohate lidi jsou ty hloupe zimni zahradky,, a tam to prave odtud pochazi,,, no jo no,, hold ma nekdo hlavu,,,
dneska uz prisli konecne vsechny dily k systemu,,stavim poradnej cooltube system,,s vytapenim bytu,,tak pokud bude nekdo chtit vedet co a jak,, udelam tema,,, mam spousty vychytavek,,,,
No, ale musíš se podívat na to tak, že nejde o to, jestli by s tím ztráceli čas a aby jim to pak někdo házel na hlavu. Ono i kdyby to byl klasický odpadový plast, tak ho skoro nikde na internetu neseženeš, jenže oni tomu dají i jméno, takhle to má větší hodnotu a nikdo jim to na hlavu sypat nebude, protože to funguje třeba dobře, nedá se to sehnat a když to vezmem i ze stránky využití, tak prvotní investicí odpadne nakupování medii, protože tenhle plast můžeš používat dookola. Jo hold někdy stačí přijít na svět s něčím co už lidé dávno znali, dát tomu tvar a jméno a cenu 10x ne-li 100x větší než to doopravdy má. Budu se moc těšit na ty výsledky, ale pokud tvrdíš, že to PH nemění, to už je celkem výhra a o to čistění bych se určitě nebal.
tak hned druhy den to vypada takhle po presazeni,, koreny najednou uz lezou ven,,,to je radostne ale proboha proc ty kytky vypadaj porad tak osklive,,do haje uz nevim,, nemam zvednout hnojeni z 0,5 na 0,9 kdyz to ma uz koreny ? a co ta hladina v tom bubleru mam tu vodu porad hodne nizko od kosiku,, pomoooc
tak snad to bude makat a teplota roztoku bude ok,, uvidime no,, tady nejake foto doufam ze nevadi ,,diky,, a kdo ma box 240x240 muzu dtak komplet schema na matros navrhoval sem to sam,,
nechapu?? jak mam psat ? mam koukat do slovniku a byt spisovny? pisu co mam na jazyku,, a zatim tady kazdej az na tebe teda, pochopil o co jde ?, nebo ne ?
Vite co je docela opruz uz me to sere ty vyrobky,, mam dva uplne nove meraky,,, a kdyz merim cokoliv tak kazdej ukazuje presne o 1,Ph jinak,, takze dejme tomu mam na combu od hanny Ph 5,,a adwa ukaze ph6 podle ktereho namychat ????hm?