Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Co je to Bi-Xenon? … Je to systém osvětlení, jenž využívá xenonové výbojky pro potkávací i dálková světla..
PRO EXPERTy: Bixenon neni lepsi jak xenon, je to porad to stejny!! Jeden xenon se stinidlem a druhy bez sviti do dalky..
Kdyz vytahnete stinitko z xenonu tak nemate bixenon ale xenon co sviti do dalky... peace
teď.....když nebudu řešit cenu, protože už jsem je prostě koupil původně do aut tedy, tak mě napadlo, že bych to po přečtení tohoto tématu vyzkoušel i při pěstování...normálně používám klasiku...sodíkovky 2x600W....co se týká nějakých vědomostí o světelném toku,nebo svítivosti v lumenech, či jiných technických věcech, které kytky musí mít pro růst/květ atd, tak nejsem vůbec zběhlý...k celému pěstování jsem se dostal pomocí kamaráda a doteď to bylo vždycky slušný....potřeboval bych ale poradit a přečíst si názory od vás-zkušených pěstitelů....šly by nahradit ty sodíkovky výbojkama v odkazu?? pokud ano..kolik bych jich asi musel do stanu dát?
kdyby to přece jen šlo...ty xenony nevydávají potřebnou teplotu.....co myslíte...mám propanbutanový přímotop s termostatem.....vím, že při spalování PB vzniká voda a CO2, který kytky potřebujou....
možná je to celé úplná blbost,ale chtěl jsem se na totok zeptat,když je možnost využít ty xenony....a v kombnaci s tím topením.....spotřeba elektriky by byla howno nic, takže nádhera
díky
dave258 No jestli ti mužu poradit, zůstaň věrný 2x600w, jestli ti to do teď fungovalo, tak nevidím důvod něco měnit. Nebo co si od těch xenonek slibuje??