Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 1. indoor 250-600W-kombiované svícení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Evel
Stálý Člen

Karma uživatele Evel - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Newbye
1. grow 250-600W hlína: http://grower.cz/forum/showthread.php?postid=1065819#post1065819 ----> aktuální

Old Post 09-01-2013 v 15:47 PM
Evel je offline   Profil uživatele Evel   Find more posts by Evel   Foto galerie člena Evel   Click here to Send Evel a Private Message   Add Evel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Evel
Stálý Člen

Příspěvek č. 18

28. 1. Přepnuto na 12/12 pod MH na 2 dny a dnes nasazena 250W HPS. V Pondělí start 400W HPS.
Kytky už se zbavili neznámého škůdce, mám domnění že to byla myš, ale do pastičky se nechytla. Každopádně kytky už vypadají zdravě. doufám že velmi choulostivá odrůda BB nezhermí po něakém tom šoku. (výpadky elektřiny, studené podnebí při přesazování)
Všechny květníky byli doplňeny Biobizzem light-mix až po okraj květníků.
Můj názor je, že vypadají zdravě a spokojeně
Teploty držím den/noc na 25 stupních. Doufám že stejné teploty den/noc nejsou problém, tak kdyžtak poraďte Vlhkost 40/60
Výška kytek 30-40 cm (BB- 30 cm)

BONUS pro kytičky se dostavil ve hnojkách od General Hydroponics.

Sklípek komplet přestavěn, v pondělí proběhne poslední úprava (UFO odtah, pacháč, stojanový ofuk a montáž předhradníku 400W)

Foto 27. 1. po upgradu pěstebního sklípku

Newbye
1. grow 250-600W hlína: http://grower.cz/forum/showthread.php?postid=1065819#post1065819 ----> aktuální

Naposledy upravil Evel 30-01-2013 v 15:23 PM

Old Post 26-01-2013 v 19:34 PM
Evel je offline   Profil uživatele Evel   Find more posts by Evel   Foto galerie člena Evel   Click here to Send Evel a Private Message   Add Evel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Evel
Stálý Člen

Příspěvek č. 19

Newbye

Old Post 30-01-2013 v 15:29 PM
Evel
Stálý Člen

Příspěvek č. 20

Zdravíčko po 3 týdnech přicházím se zprávami, kytičky už pěkně paličnatí a vypadají velmi zdravě.

Dneska se mi stala nepříjemná věc, odešel časovač a přišel jsem na to asi za 5-6 hodin takže se holky dostali do stresu. :/ Má někdo podobné zkušenosti? Zajímalo by jestli to má něaký vysoký vliv například na hermení nebo tak.. Díky za odpoveď

Každopádně jsem všechno opravil a dal 1. zálivku s Green sensation+ hnojky, trošku je oholil od zakrslých spodků a popřál jim trošku štěstí dýmkou )

Zítra proběhne přestavba boxu na předhradník 600W a v pondělí přidám zítřejší fota

Newbye

Old Post 22-02-2013 v 14:06 PM
Evel
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

Newbye

Old Post 22-02-2013 v 14:06 PM
Evel
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

Sklípek 400W, nyní už má práci 600 )

Newbye

Old Post 27-02-2013 v 17:29 PM
Evel
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

Zdravím všechny growery,
Za posledních 12 dní co je v akci 600W jsem zaznamenal velmi malou změnu, což mě taky dost trápí. Myslel jsem že to pojede mnohem rychleji, když AKxNL mají být už v 55. dnu. Přepnuto je už skoro 40 dní a výsledky nic moc... Silně pochybuji že to holky stihnou.
Tak tedy 2 dotazy pro vás..

Čím to je?

Teplota 20-30
Vlhkost 30-50
PH zálivky 6,0
Hnojky- tří složkové hnojivo od GHE (růst, mikro, květ)
Cirkulace vzduchu na pohodu

Co mám dělat?

Dneska jsem přidal do zálivky květové hnojivo MONSTER BLOOM od grotex
Do další zálivky naliju GREEN SENSATION.
Snížit periodu svícení na 10/14 ???

Newbye

Old Post 08-03-2013 v 09:21 AM
Hopík44
Stálý Člen

Karma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Dej foto a víc informací.
Jestli ti tam padá často proud + chyby ve svět. periodě tak jsou asi zmatené a neví co se děje, tak se kously.
Co je to za druh? Kytí? nebo BB je co? Blue Berry?

Píšeš, mají být v 55 dni - a jsou teda skoro ve 40tém?
přepnuto je už skoro 40 dnů, tak skoro kolik přesně?
Teplota 20 - 30 ale čeho a kdy?
Nejlepší je ale cirkulace vzduchu! Na pohodu

A co máš dělat teda nevím.

Až na konci poznáš jak jsi měl začít!
Líná huba holé neštěstí, jestli nevíš, zeptej se

Naposledy upravil Hopík44 09-03-2013 v 00:20 AM

Old Post 08-03-2013 v 22:33 PM
Hopík44 je offline   Profil uživatele Hopík44   Find more posts by Hopík44   Foto galerie člena Hopík44   Click here to Send Hopík44 a Private Message   Add Hopík44 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Evel
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

Proud mi ve sklepě párkrát vypadl (odhaduju tak 3x na květu, ale vždy jsem na to brzo přišel a jednal.
Chyby v periodě krom toho proudu určitě nejsou, spínání a vypínájí šlape na minutu přesně.
Jestli kouslé znamená že se velmi pomalu mění tak to tak asi bude...
BB= Blueberry, hodně lidí mi na začátku psalo o problémech s hermením, já mám ve sklípku 3 plnohodnotné samice ovšem bez né příliš hodnotných palic :/
Další osazenstvo tam je 7x AKxNL od semené banky Fair seeds ty jsou asi seklé taky
Na offi stránkách semenných bank píšou doba květu 55 dní, já mám přepnuto od 28.1 kdy to jelo chvilku pod 250W (cca 5 dní) potom tak 20 dní 400W a cca 14 dní jede 600W, pod kterou jsem vážně moc změň nezaznamenal. Nejvíce se dařilo pod tou 400W mám pocit..
Teplota bude překvapivě ve stupních Celsia ve dne se pohybuje 29-30 a v noci stojí na těch 20.
Vlhkost to samé den 30 noc 50.
Cirkulace vzduchu, no takže ve vnitř je pokojivý ventilátor o průměru 30cm a potom klipsňák.. Odtah aktivní, přítah pasivní. Ve dne jedou oba v noci se spíná klipsňák co jednu hodinu.

Fotky nahážu odpoledne, díky za rady
Evel

Newbye

Old Post 09-03-2013 v 08:39 AM
Hopík44
Stálý Člen

Karma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% PěstitelskáKarma uživatele Hopík44 - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

No teplota je jasný že bude asi ve stupních Celsia, myslel jsem čeho jako vzduchu nebo zálivky.
Asi bych to nějak neřešil, snad to dohoní. Ty výpadky proudu jsou ale na pytel!
Píšeš že ti odešel časovač, proto se zmiňuji o chybách s periodou ještě jinou než výpadky proudu.
Jestli nejeví známky čehosi jiného a jsou zdravé tak no stres, jen budeš asi dýl svítit.
Peace

Až na konci poznáš jak jsi měl začít!
Líná huba holé neštěstí, jestli nevíš, zeptej se

Old Post 09-03-2013 v 08:53 AM
Hopík44 je offline   Profil uživatele Hopík44   Find more posts by Hopík44   Foto galerie člena Hopík44   Click here to Send Hopík44 a Private Message   Add Hopík44 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Connoisseur
Stálý Člen

Karma uživatele Connoisseur - 64% PěstitelskáKarma uživatele Connoisseur - 64% PěstitelskáKarma uživatele Connoisseur - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

Nikde nemůžu najít, jestli máš Ph metr, jen píšeš, že Ph vody ze studny je 6-6,5. Jestli neměříš Ph, může to být tvůj problém, protože už na fotce u př. č. 22 se mi nezdá barva těch holek(fialový řapíky, zelená není tak zelená, atd.), což by mohlo být způsobeno vysokým Ph.
GL
PS: Kvalitní fotka za tmy by řekla o mnoho více.

Old Post 10-03-2013 v 08:10 AM
Connoisseur je offline   Profil uživatele Connoisseur   Find more posts by Connoisseur   Foto galerie člena Connoisseur   Click here to Send Connoisseur a Private Message   Add Connoisseur to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Evel
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

Ph metr mám, voda ze studny má okolo 7,5 po přidání hnojek se hodnota snižuje na 7 a následně to řeším takovým bílým práškem od GHE PH down.
Můžu na zkoušku změřit PH na výtoku, kolik by bylo ideální?

Dobrý postřeh s tím fialovým řapíkem, je to rostlina která vyklíčila ze semena mé outdoorové fialky takový noname pokus, doufal jsem ať to není samec, ale už produkuje palice takže OK!
S tou zelenou nevím no, mě to jako zelená příjde, ale foťák to dle mého zkresluje
Včera jsem něco fotil, udělal jsem i něaké to "makro" takže dneska t otady nahážu a příště budu fotit za tmy, jak píšeš
Evel

Newbye

Old Post 10-03-2013 v 08:19 AM
Iwannagethigh
Stálý Člen

Karma uživatele Iwannagethigh - 93% PěstitelskáKarma uživatele Iwannagethigh - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

Když ti vypadává světlo, tak se nediv že jsou zmatený a nejede to jak má... Nevím proč pořád řešíte ty dny, podle mě jsou orientační, kór když nejsou správné podmínky pěstu. To že bude mít o něco déle výplach přece nevadí, hlavně to sklidit až ve správnou dobu.

Přijde mi taky, že to světlo máš moc nahoře teda pokud si ho nezvedl jen kvůli focení.

Old Post 10-03-2013 v 11:15 AM
Iwannagethigh je offline   Profil uživatele Iwannagethigh   Find more posts by Iwannagethigh   Foto galerie člena Iwannagethigh   Click here to Send Iwannagethigh a Private Message   Add Iwannagethigh to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Iwannagethigh! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Evel
Stálý Člen

Příspěvek č. 30

Neřešil jsem že to nesklidím v 55. dnu, ale že nevidím žádné změny Fotky:

Newbye

Old Post 10-03-2013 v 16:20 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:14 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás