Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Když se řekne v lese,tak se nemyslí nekde,kde sou třicetiletý stromy,kde vykopeš díru uprostřed hlubokýho lesa a tam pěstíš.To si právě musíš vyhlídnout místečko kde je hodně světla.
S těma klíšťatama mam úplně stejnej problém.Sou to svině nehorázný.Na políčko chodim 1-2x tejdně,záleží an počasí, a pokaždý si jich domů pár přinesu.Většinou se přisaje jen jedno,ostatní zneškodnim.Nejhorší je,že ho vždycky zapomenu vytočit.Ono pak přes noc odpadne a pak je po něm takovej hnusnej svědivej pupínek,kterej se nechce hojit.Už mam 4.Jedno jsem vytočil a po něm nezustalo skoro nic.
Tak a už je mám.... letošní premiéra. Jedno férově odrostlý, takže nebyl problém ho najít a druhý malý jak kurva, ani sem nerozeznal nožičky a to nenosim brejle a mám dobrej zrak. Jako správnej odchovanec paneláku a otrok informačních technologií sem šel na Net a do Googla zadal : " Jak vytáhnout klíště" :-). No nakonec sem je nějak vytáh a zemřeli bolestnou smrtí Mistra Jana Husa. Pokud si taky nejste jistí tak :
V lese to neni spatny ale chce to par vychytavek najit nejakej paloucek kam sviti slunce navezt svoji hlinu a nic nekopat jen posipat tu travu pak zasadit pochcat atd. a je to v poho....Taky sem slysel ze ze zhoubickovanejch lidi utikaj