Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od naturalista Ahoj pane,
děkuji za tvé rady,hlavně okolo toho ph.Bohužel zatím nevlastním phmetra,měřím akvarijním testem.Není moc přesný ale lepší než nic.
Jak říkáš holky mi začaly trochu žloutnout.Snížoval jsem ph ale zdá se mi,že moc.Bylo mi dnes kolegou řečeno,že jsem vůl.A udělal jsem chybu v tom,že jsem neměřil ph roztoku s hnojivem ale jen vody.A hnojivo mi ph ještě snížilo.. Dnes jsem měřil výtok.Lil jsem ph 7,vyteklo mi nějakých 6.2-6.5 tak nevím.Jinak jsem zalil čistou vodou ph 6.8.Zitra mám v plánu dát fishmixa a bloom ec těch 1.4.Hnojil jsem naposledy v v neděli...Snad se to srovná.Dám určitě vědít.Zítra udělám nějakou fotku,aktuální..No a myslím si,že ohýbat nebude ani potřeba.Mám problém,že jsou moc široké :-)ten druhý fenotyp je takový víc vytáhlý,nakonec mám jen 3kusy.Mno jsem zvědav...dík aloha
fishmix a biobloom podle mě zvyšuje ph,asi tam máš chybu..jinak ty díry na listu sou(zase)podle mě od přežrání,,jinak vypadaj moc pěkně už tak nevylítnou spíš budou už jen pomalu bobtnat
Dobrým,pěstovaní jen se daří - a čórkám,ať na prach ruce shoří
Pěstuj-Neprodávej-Sklízej-Nekraď ToisHoolisCannabis
Je možné,že mi rostliny žloutnou kvůli nízkým nočním teplotám? v noci když je tma, je i 16°C tak dvě hodiny po zhasnutí,než se rozjede topení...Nezdá se mi,že bych měl špatné pH ani přesolenou půdu
kuli 16 stupnum nezlounou ze zimi vetsinou spis cervenaj... jestli mas u nich dobry ph i ec tak nevim cim to muze bejt jedine me napadlo skus zkontrolovat koreny jestli ty by ti este mohly napovedet...
Kolik zradla jim davas ? nkveta ti to docela pomalu jak tak koukam u me to slo o dost rychlej ale je pravda ze ja je nemel tak vytahle .... drzim palce at to jeste zacne poradne kynout
dávám jak je potřeba,maximální ec bylo 1,4 teď dávám okolo té 1...No přeplo se to poději,taky si myslím.Měl jsem krátké přítahové roury.Tak tam pronikalo světlo
možná to je deficit, ja dávám kolem 20 dne květu ec i 2,0ms, koncem jim davám i 3.. zase ale postupně zvedám, nedávám jím hned sady. postupně po 0,3 ms a kdyz jsou listky vklidu pokracuju, pres 3 nehecuju, kyti davají prý max 2,7, ale ja mam odskouseno i 3 tisic lidi tisic chuti..