Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jak se stavite k drogam???
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
ten co moc hulí
Stálý Člen

Karma uživatele ten co moc hulí - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

To Rude: ok ale ja mam svuj nazor ze proste tvrdy drogy te nici jasne nici te i ganja ale je to v nehoroznam pomeru proti vsem ostatnim neni nad peknou kyticku a tvrdou vonavou palicku.....tot muj nazor.

------------------------------------------------------------------------------------------
a ted jedna fraze kdyz uz je pozdni vecer.....Nedrzto a HUL!!!!...........

Old Post 08-05-2003 v 12:00 PM
ten co moc hulí je offline   Profil uživatele ten co moc hulí   Find more posts by ten co moc hulí   Foto galerie člena ten co moc hulí   Click here to Send ten co moc hulí a Private Message   Add ten co moc hulí to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Legion
Stálý Člen

Karma uživatele Legion - 92% PěstitelskáKarma uživatele Legion - 92% Pěstitelská

Názor. Příspěvek č. 18

Já myslím že je každýho věc co má rád já osobně převážně konzumuju travičku nebo shitík ale nemam nic proti chemii dyt dat si jednou za čas kulatou nekde na akci je fakt super prožitek. Dříve jsem si říkal ganja to je pro mě, nic jinýho ne! Ale čas šel dál a lidi se mění. Ted si říkám že nepudu do žádnejch tvrdejch maximálně tu kulatou, tripa, (speed) tak jsem zvědavej jak to vyjde. Ale peří je fuj. Jinak je to každýho názor.

Old Post 09-05-2003 v 19:32 PM
Legion je offline   Profil uživatele Legion   Find more posts by Legion   Foto galerie člena Legion   Click here to Send Legion a Private Message   Add Legion to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Legion! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HeawyFuck
Nový Člen

Karma uživatele HeawyFuck - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

Jenom Hulim.Nesnášim když někde vydim použitou jehlu a nějákej týpek má celej život v píče protože se na pískovišti píchnul.Příroda má moje simpatie houbičky,Kaktusy,Ganja ale chemie Fuckovat!!!!

šlukšlukšluk

Old Post 10-05-2003 v 08:45 AM
HeawyFuck je offline   Profil uživatele HeawyFuck   Find more posts by HeawyFuck   Foto galerie člena HeawyFuck   Click here to Send HeawyFuck a Private Message   Add HeawyFuck to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dejva
Stálý Člen

Karma uživatele Dejva - 18% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

no tak ja taky jenom hulim vobcas naky ty houbicky
jinak me drogy nevadej pokud nejsou podavany nitrozilne to fakt nemam rad

ps. dal bych si kokain

Old Post 12-05-2003 v 12:45 PM
Dejva je offline   Profil uživatele Dejva   Find more posts by Dejva   Foto galerie člena Dejva   Click here to Send Dejva a Private Message   Add Dejva to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rude
Stálý Člen

Karma uživatele Rude - 74% PěstitelskáKarma uživatele Rude - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

2tencomochulu: mno dyk ja si myslim ze 90%lidi co je nagrowru taky neda dopustit na peknou tvrdou palicku, to je ale myslim uplne jasna vec ne?

Old Post 13-05-2003 v 09:02 AM
Rude je offline   Profil uživatele Rude   Find more posts by Rude   Foto galerie člena Rude   Click here to Send Rude a Private Message   Add Rude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vyhozeney
Stálý Člen

Karma uživatele Vyhozeney - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Drtivá většina drog zapadá do nějakého kulturního kontextu.. naše moderní vynálezy (péro, héro a spol.) nezapadaj nikam, je to výrobek pro excentriky. Takhle se dá koukat i na LSD, ale Timorhy Leary ho dost zprofanoval jako alternátor vědomí.. nemůlžu si pomoc ale furt se mi na tom něco nezdá.
Pokud intoxikaci předchází seznámení s kulturním kontextem drogy tak nemám nic proti, ale cpát do sebe cokoliv jenom abych byl sjetej... to snad neni nutný.

Old Post 13-05-2003 v 11:47 AM
Vyhozeney je offline   Profil uživatele Vyhozeney   Find more posts by Vyhozeney   Foto galerie člena Vyhozeney   Click here to Send Vyhozeney a Private Message   Add Vyhozeney to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pan dan
Stálý Člen

Karma uživatele pan dan - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

imho at si kazdej do sebe rve co chce, jen kdyz nedela bordel. Kazdyho vec, kazdyho svoboda, kazdyho zdravi a zivot.

a taky si myslim, ze takovej prirodni durman je mnohem vetsi svinstvo nez zatracovana chemka lsd. (nemysleno zatracovany lsd ale zatracovana chemie)

zkratka jsou drogy na kterejch se da fungovat a jsou takovy, na kterejch ne (taky to hodne zavisi na lidech a okoli). A jak se cim kdo sjede mi je jedno, kdyz neni neprijemnej, ale to se opakuju.

Vztahy:
Rozhodne pozitivni vzah mam ke konopi, psilocybinu, lsd, meskalinu (rad bych jednou...), ethanolu (pod kontrolou a sebekritikou) a nikotinu (s vedomim, ze me stejne jako ethanol zabiji) - ty si sam rad dam

po nekolika selftestech nevim co si mam myslet o MDMA a uz me fakt nebavi. Asi rostu

pokud si nekdo sjede koks, budiz, sam bych si ho nedal, ale mam k nemu mirne (velice mirne) pozitivni vztah.

amfetaminy a (polo)synteticky opiaty fakt nemusim.

a toluen a ostatni organicky rozpoustedla a jiny ropny produkty jsou pod lidskou uroven. To radsi fetovat stary ponozky

Teprve až pokácíte poslední strom, zabijete posledni rybu a otrávíte poslední řeku přijdete na to, že se peníze nedají jíst.

Old Post 13-05-2003 v 12:32 PM
pan dan je offline   Profil uživatele pan dan   Find more posts by pan dan   Foto galerie člena pan dan   Click here to Send pan dan a Private Message   Add pan dan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
i_oNe
Stálý Člen

Karma uživatele i_oNe - 4% PěstitelskáKarma uživatele i_oNe - 4% Pěstitelská

Jak se stavite k drogam??? Příspěvek č. 24

... zásadně ze předu, páč jinak se mi blbě připaluje šlukna.
Jinak : co nevyroste ze země není dobrý zožrat´ resp. vyhulit. Z chemie jedine Ibuprofen na velky kocůry po ránu (kocoviny).
No a samo, že kaféé a cigo! (dyt´ je rok 2003 )

just i_oNe

Old Post 14-05-2003 v 14:55 PM
i_oNe je offline   Profil uživatele i_oNe   Find more posts by i_oNe   Foto galerie člena i_oNe   Click here to Send i_oNe a Private Message   Add i_oNe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
grow
Nový Člen

Karma uživatele grow - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

mojou drogou je hudba-......ale vazne,,,,,, na 1.mieste je trava,,,,,lsd je super hlavne preto, ze mi pripomenul zabudnute stavy ked som este zacinala hulit....ale trip ssom skusila len parkrat..asi 2) ani proti ecku nic nemam..ak si niekto neda nejakych 5 naraz.......to uz prehanajju,,a huby,,,tie by som chcela vyskusat...
......odpor mam voci pervitnu a ostantym vnutrozilnym..FUJ

Old Post 15-05-2003 v 09:19 AM
grow je offline   Profil uživatele grow   Find more posts by grow   Foto galerie člena grow   Click here to Send grow a Private Message   Add grow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
[M]@r!hU&nA
Nový Člen

Karma uživatele [M]@r!hU&nA - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

Heh..Spousta zajimavych nazoru...Muj nazor je tento...Nez jsem zacal
hulit tak jsem si zjistil vsechna mozna rizika-nepripadala mi az tak vel-
ka jako ryzika z jinych drog...At jsou chemicky nebo jakykoli(koka,tripy,atp..)...Co to sou za svinstva..Clowek to nepozna hned...
Ale po par letech..Jakoz to i hulenicko ma svoje (male) nasledky,tak prave tyhle svinstva kazi spolecnost...Nase rostlinky nam vyrostli,aby nam obohatily zivot o nakou tu radost...Ale naky komaty s LSD...Vopravdovej hnus...Vyvaruju se tomu na celej zivot...Takhle skurWit zivot si muze opravdu jen nekdo hodne tupej a bez zajmu...Proto GanJa je tim nejlepsim,co muze byt pro sqely a radostny ziwot

.*.*.*.*.*.*.*.*.*.$urWive with j0inT.*.*.*.*.*.*.*.*.

Old Post 15-05-2003 v 14:07 PM
[M]@r!hU&nA je offline   Profil uživatele [M]@r!hU&nA   Find more posts by [M]@r!hU&nA   Foto galerie člena [M]@r!hU&nA   Click here to Send [M]@r!hU&nA a Private Message   Add [M]@r!hU&nA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:52 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás