Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže dneska jsem provizorně spíchl ten boxík pro auťáky a do budoucna pro mladý holky jako předjezd
Vylepeno ze zbytku folie,ale časem doladíme,prozatím stačí )
Takže tady update s automatama,docela to jede pěkně,vše se zastavilo ve skoro stejné rovině a to jsem to ani nesáhl,takže to jest v pořádku.
Nicméně mám novinky,měl jsem mít zapůjčeno 150w hps na dojetí těch AF,ale bohužel(spolehni se na kámoše) to nevyšlo,takže mi nezbývá nic jiného než se to pokusit dojet pod tou modrou CFL
Zkoumal jsem tak po internetu,zdali je možný to dotáhnout do konce jen s modrým spectrem a narazil jsem na spousty lidí co to dělají,sice to asi nebude nakvétat jako pod červenou nb hps,ale každý uvádí,že je to neuvěřitelně obsypané pryskyřicí,ale co je na tom pravdy nevím,ovšem fotky uživatelů naznačovali,že by na tom mohlo něco být
Nicméně za další test bych chtěl uvést jen to,že 4x AF(BIG BANG) jsem přendal vedle do boxu,kde je zkusím dojet pod 400w hps v periodě pouze 12/12h,kdo ví co z toho vyleze,ale kdo se bojí nesmí do lesa
Nahazuji nějakej UP,takže jelikož se mi nechce investovat do červené CFL,tak jsem se prostě rozhodl,že to dojedu jak jsem již psal a to pod modrou na růst,je to tam pořád a vypadá to,že to paličky dělat bude,o tom jak velké a obalené se necháme přesvědčit
Jako jediná ve vedení je SweetSpecial viz. poslední dvě fotky ostatní teprve začínají,jinak ty 4 co jsou vedle na test pod periodu 12/12 se o něco ještě povytáhli,ale už je tomu konec
Zdravim prohlížející i neprohlížející,darující K i nedarujucí hi hi
no nic nahazuji nějakej UP autofloweru,jelikož se potýkám s problémem,že nemám spektrum na květ,tak jedu stále pod modrou CFL.
Ale nějaká snaha tam je,uvidíme co z toho vyleze,zatím nejlépe je na tom SweetSpecial...
Ale jako nevim no,že bych měl jako za 9 dní kosit auto BIGBANG se mi moc nezdá
Tak tady nějakej UP kterej jede stále pod růstovkou CFL 125w 14000K,takže takovej hokus pokus ale co,svět se nezboří a prý se má experimentovat,jinak bychom to nikky nikam nedotáhli s vývojem,ale tady neni co vytvářet hi hi
Nejlépe eje na tom stále SweetSpecial,ten mi dělá radost moc,a jak slaďounce voní,mocná lahoda,mít jich tam 50 tak bych se nezlobil
Takže po 12 denním proplachu dorazila včera zubatá,tak a teď co se tyče k holkám,z banky GreenHouseSeed všechny josu sračky,prostě ruderalis,žádná pryskyřice,smrdí to jako tráva z pole,no prostě shit!!!ještě že sem za to nedal ani korunu,to bych byl zklamanej
Banka SweetSeeds už je na tom opoznání lépe,ale stejně,seru na nějaký AF,je to o ničem.Tam jsem jel Sweet Special a +Speed z 3.generace a to už vypadá lépe.
Však posudte sami,ale neni co soudit,prostě sračka..
Jediný to SweetSpecial mě těší
Asi tak kolego,a to se ještě budu rozhodovat,ale asi možná ano,ale jedině tedy tu 3 generaci od SweetSeeds a nebo jiné banky,protože od těch GHS jsou to opravdu sra*ky.
Uvidíme co to bude dělat v kotli až to uschne,ale vidim to na slušný seno
týjo to se docela divim že ti sweet special hodil jen 6.4g....já je měl při prvním kole pod 600W....dost sem je trápil,no nezkušenost.ale ze dvou kytek sem měl něco přez 80g....Ten AF big bang sem chtěl skusit příští kolo.docela mě ohromil ten jejich udávaný výnos....ale po tvé zkušenosti se nad tim už dost rozmýšlim....
určitě stojí za zmínku,že kytka jela jen pod růstovou cfl,nikoliv nebyla pod sodou,takže to bylo hodně chudy,věřim že kdyby byla pod sodou,na test tam sli ty nektery bigbangy,ale jak si widel sracka fakt!!! AF jedine wenku!